وکیل خانواده در شیروان +مشاوره تلفنی حقوقی

وکیل-خانواده-در-شیروان

فهرست مطالب مقاله

وکیل خانواده در شیروان +مشاوره تلفنی حقوقی

با عرض سلام و احترام به همه هموطنان خوبمون در شهر شیروان بنده جواهری هستم از کارشناسان سامانه وکیل نوین در کنارتون هستیم تا در مورد بخشی از پرونده های پرکاربرد دادگاه خانواده بحثی مختصر داشته باشیم تا پاسخ به شبهاتی را که ذهنتان را درگیر کرده برطرف نماییم .

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل خانواده در شیروان

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

وکیل خانواده کیست و دعوای خانوادگی چیست؟

دعاوی خانوادگی بخشی جزیی از دعاوی کلی حقوقی است که  قانون به دلیل اهمیت به حفظ و کیان خانواده و نظم عمومی این ارزش ها برای دعاوی خانواده فصلی مجزا در قانون مدنی باز کرده و همچنین با تصویب قانون جدید حمایت خانواده مصوب سال 92 ارزش ویژه ای برای آن قایل شده است و رسیدگی دقیق  به دعاوی خانواده از دیر باز مورد توجه قانون گذار قرار گرفته حتی رسیدگی به این دعاوی در مرجع اختصاصی دادگاه خانواده صورت میگیرد حال به تبع  تخصصی بودن این موضوع حقوقی وکیل خانواده هم گرایش تخصصی به پرونده های خانواده دارد و هم و غم خود را صرف ایجاد آمادگی در این پرونده هایی کرده که دایره وسیعی از قانون گذاری در این موضوع گردیده است پس اگر دنبال وکیل خوب و مطمئن هستید بهترین وکیل خانواده در شیروان را ما با افتخار به شما معرفی خواهیم کرد.

انواع دعاوی خانودگی پرکاربرد در دادگاه های خانواده :

1-دعوای طلاق :

دعوای طلاق از مهم ترین و مبتلابه ترین دعاوی دادگاه خانواده است که زن و شوهری که به آخر راه رسیده اند گاه به درخواست دو طرف و گاه به درخواست یک کدامشان این دعوا در دادگاه خانواده رسیدگی میشود طلاق تنها راه جدایی بین زن و شوهر است که آثار حقوقی عقد نکاح مثل محرمیت ، ارث بردن از همدیگر ، ایجاد تعهدات که مرد و  زن در زندگی مشترک دارند را به صورت قانونی اسقاط میکند اما چیزی که دادرس دادگاه ها در زمان صدور گواهی عدم سازش به آن توجه میکنند تعیین و تکلیف  حقوق مالی زن است و بدون در نظر گرفتن این مورد حکمی صادر نمیکنند.

در مورد طلاقی که درخواست آن توافقی یا با رضایت طرفین یا با اعطای نیابت مرد به زن (وکالت طلاق) است زوجین باید بر  سر تمام موضوعات مالی و غیر مالی از جمله مهریه ، نفقه ، اجرت المثل ایام زوجیت ، حضانت فرزندان و.. توافق کنند کوچکترین اختلافی در این مسائل باعث میشود که دادگاه خانواده رای طلاق توافقی ندهد پس زوجین باید حواسشون در این زمینه جمع باشد و با وکیل خانواده در شیروان مشاوره داشته باشند.

در مورد طلاق که به درخواست مرد باشد که راحت ترین نوع طلاق است مرد از انجایی که اراده در طلاق دادن دارد که اصلاحا به این عمل ایقاع یا همان عمل حقوقی یک طرف گفته میشود با مراجعه به دادگاه و پرداخت حقوق مالی زن میتواند از دادگاه گواهی عدم سازش بگیرد  اگر مرد در دادگاه خانواده اعسار خود را از پرداخت دفعی مهریه ثابت نماید اگر مهریه عند المطالبه و فی الحال باشد  و مرد اعسار خود را دادگاه حکم به تقسیط مهریه را صادر مینماید و اگر عند استطاعه باشد هر موقع مرد به استطاعت مالی رسید باید از عهده پرداخت مهریه بر آید  بار اثبات مادار بودن مرد در مهریه عنداستطاعه شرط شده بر عهده زن است

در مورد طلاقی که به درخواست زن باشد شرایط متفاوت و سخت است چون زن حق طلاق ندارد و تنها باید به استناد ماده 1129 و 1130 قانون مدنی عسر و حرج و غیر قابل تحمل بودن زندگی( مثل ترک زندگی زناشویی، نپرداختن نفقه در شش ماه ، حبس مرد ، عقیم بودن مرد سو معاشرت و جنون مرد، اعتیاد مرد و…) مشترک خود را که مرد برای او ایجاد کرده اثبات نماید که زن میتواند علاوه بر مهریه خود از همسرش جدا شود بر خلاف طلاق توافقی که زن باید بذل مهریه داشته باشد تا اذن شوهر را برای طلاق بگیرد.

نکاتی در مورد طلاق :

1-در طلاق زن باید حدودا به مدت 3 ماه عده نگه دارد عده به این معنی است که زن باید در این مدت با توجه به حکم شرعی ازدواج نکند تا مدت عده به سر آید.

2- ما دو نوع طلاق داریم طلاق رجعی و طلاق بائن. در طلاق رجعی مرد میتواند در مدت 3 ماه از تصمیم خود برگردد و به زن خود رجوع کند بدون اینکه نیاز به ثبت نکاح داشته باشد  در این مدت نفقه زن بر عهده مرد است و از هم در صورت فوت ارث میبرند اما در طلاق بائن امکان برگشتی نیست و نفقه ای در کار نیست و از هم ارث نمیبرند مگر اینکه زن باردار باشد که در اینجا نفقه زن بر عهده مرد است طلاق های بائن مثل طلاق توافقی ، طلاق زن یائسه ، طلاق زن غیر مدخوله ، طلاق از طرف زن به حکم حاکم شرع است.

3-در طلاق توافقی و طلاق از طرف زن  امکان کسر شدن مهریه وجود دارد و جزو طلاق های باین هستند به این معنا که مرد نمیتواند در مدت عده به زن رجوع کند اما طلاق به درخواست مرد رجعی است و مرد میتواند به زن خود  در مدت 3 ماهه عده رجوع داشته باشد.

4- طلاق دادن بدون نزدیکی مرد را متقبل نصف مهریه میکند.

5- در طلاق از طرف مرد دادرس قبل از صدور حکم گواهی عدم سازش تصمیم را به داوری ارجاع میدهد و در طلاق توافقی هم زن و مرد باید جلسات مشاوره درمانی روانکاوی را گذرانده باشند.

دعاوی مطالبه مهریه :

مهریه دعوای زن است که از زمانی که مرد عقد نامه را در دفتر خانه امضا میکند و بر سه مهریه توافق میشود زن مالک مهریه میشود یا مرد به مجرد عقد مدیون زن میشود. مهریه میتواند هر چیزی که منفعت عقلایی و مشروع داشته باشد تعیین شود (اینکه مهریه یک و دست و یک پای مرد برای دوام زندگی مشترک تعیین شود یا مهریه هزار بال مگس باشد!!! از درجه اعتبار ساقط است). وکیل خانواده در شیروان آماده ارائه مشاوره در زمینه امور خانواده است.

وکیل-خانواده-در-شیروان

انواع مهریه :

1- مهرالمسمی: همان مهریه است که در زمان عقد تعیین میکنند و زن مالک آن میشود اگر مرد و زن با یکدیگر هیچ نزدیکی نکرده باشند زن مستحق نصف مهر المسمی میشود.

2-مهر المثل : اگر در زمان عقد مهریه تعیین نشده باشد و مرد در زمان زناشویی با زن نزدیکی ولو یک بار هم داشته باشد زن مستخق مهر المثل است که مقدار و میزان این مهریه بر اساس شرایط شانیت زن مثل بکارت ، زیبایی ، سطح خانوادگی ، تحصیلات و… تعیین میشود.

3-مهر المتعه : اگر در زمان عقد مهریه تعیین نشده باشد و زن و شوهر نزدیکی هم نکرده باشند زن باز هم استحقاق مهریه دارد که این مهریه مهر المتعه نام دارد ولی پرداخت و میزان آن بر اساس استطاعت مالی مرد است.

نکته: دعوای مهریه ارتباطی با طلاق ندارد و این دعوای مالی زن است که هر زمان که مهر خود را بخواهد و شوهر پرداخت نکند و زن احساس کند که مرد میخواهد از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند میتواند به دادگاه خانواده دادخواست دهد و البته اگر مقدار مهریه زیر 20 میلیون تومان باشد شورای حل اختلاف صلاحیت رسیدگی دارد.

دعوای نفقه:

 دعوای نفقه هم از دعاوی مالی مختص زن است که مرد در زندگی زناشویی متعهد میشود که هزینه های خوراک و پوشاک و خانه هزینه های دارویی و درمانی و بهداشتی و ایاب و ذهاب و هر هزینه عرفی دیگر زندگی مشترک را تامین نماید اما این دعوای ارتباط زیادی با تمکین زن از مرد دارد  و تمکین به معنای پیروی از شوهر است که یکی از این موارد اصلی این است که زن در محل اقامتگاه شوهر خود زندگی نماید و به این معنا که اگر مرد متقابلا دعوای تمکین را مطرح کند و دادگاه زن را ناشزه تشخیص دهد زن نفقه خود را نمیتواند دریافت کند پس امکان دعوای تقابل وجود دارد.

انواع نفقه و تفاوت های آن  :

البته ما غیر از نفقه زن ، نفقه اقارب(بستگان) هم ما در قانون داریم که بین اشخاصی است که روابط نسبی صعودی و نزولی با هم دارند و شرط پرداخت این نفقه آن است که مستحق نفقه بیمار ، معلول ،از کار افتاده و شرایط خاص داشته باشد و از طرف دیگر فردی که به حکم دادگاه باید نفقه پرداخت نماید باید متمول باشد و هیچ گونه خدشه ای با پرداخت نفقه به زندگی او وارد نشود اما در نفقه زن اگر زن پولدار باشد و مرد از شرایط مالی خوبی برخوردار نباشد مرد در این دعوا محکوم میشود و تفاوت دیگر این است که نفقه زن هم نسبت به گذشته و حال و آینده رسیدگی میشود اما نفقه اقارب فقط نسبت به زمان حال است و از زمانی که مستحق نفقه شکایت میکند دادگاه فقط باید زمان به نفقه حال او رسیدگی نماید و به پرداخت نفقه های گذشته حکم نمیدهد اما در نفقه زن غیر از این است.

نکته : ترک انفاق جرم است و به موجب قانون مجازات اسلامی هر کسی که از دادن نفقه با وجود توان مالی به افراد واجب النفقه خودداری کند به حبس سه ماه تا پنج ماه محوم میشود.با این حال شما  عزیزان شیروانی که میخواهید دعوای نفقه را شروع نمایید میشود با دو حالت کیفری و حقوقی مطرح نمایید که اینکه شما از چه راهی اقدام کنید که برای شما بهتر باشد با وکیل خانواده در شیروان مشاوره داشته باشید.

دعوای حضانت:

حضانت به معنی  نگهداری و محافظت و تربیت کردن و رشد دادن کودک است که مطابق قانون مدنی ماده ۱۱۶۸ حق و تکلیف هر یک از زوجین است و هیچکدام نمیتوانند حضانت بچه را از آن خود کنند و یا از تکلیفی که قانون برای آنان مقرر کرده  خود داری کنند حضانت تا هفت سالگی با مادر است بعد از آن تا سن بلوغ با پدر است و هر کدام از پدر و مادری که صلاحیت نگهداری نداشته باشند  حضانت فرزند به خواسته طرف دیگر در دادگاه قابل سقوط است و نفقه کودک بر عهده پدر است و نکته دیگر این است که دادرس مطابق قانون به هر یک از پدر و مادر در مدت حضانت دیگر ندارد حق ملاقات مقرر میکند که کمیت و کیفیت آن با محکمه است و طبق قانون حمایت خانواده طرفی که که مانع ملاقات فرزند بشود، این کار او مجازات دارد و دوستان عزیز شیروانی، این موضوعات را با وکیل خانواده در شیروان در میان بگذارید.

نویسنده :سید امیرحسین جواهری

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل خانواده در شیروان

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی فوری
با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود