آیا-پارک=پنچری-راسا-مجاز-است

آیا پارک = پنچری راسا مجاز است؟

آیا پارک=پنچری راسا مجاز است؟ یکی از موضوعات جالب و پر کاربرد که بسیار سوال برانگیز است این است که ایا میشود ماشینی را که جلوی درب پارکینگ کسی قرار دارد و یا سد معبر کرده است را پنچر یا تخریب کرد؟

بعضی مواقع فرد در یک شرایطی قرار میگیرد که بسیار عجله دارد و خودرو خود را در جایی که اساسا ممنوع است پارک میکند ولی بعد از اینکه کار خود را انجام میدهد متوجه میشود که چهار چرخ خودرو خود پنچر شده است چه کار میتواند انجام دهد؟

یا اینکه فردی میخواهد خودرو خود را از پارکینگ خارج کند و عجله هم دارد ولی متوجه میشود که خودرویی در مقابل پارکینگ او پارک شده است چکار باید کرد؟

در این مقاله تصمیم داریم در مورد راه حل قانونی قضیه صحبت کنیم.

اگر کسی جلوی در پارکینگ کسی پارک کند چکار باید کرد؟

اگر خودرویی جلوی پارکینگ منزل و مجتمعی، پارک کرده و مانع رفت و آمد شود، می‌توان با پلیس ۱۱۰تماس گرفت تا موضوع را پیگیری کند، به طور کلی از نظر پلیس و قانون، پارک کردن خودرو مقابل درب منازل دیگران، تخلف محسوب می‌شود نه جرم و مصداق توقف در محل ممنوع است و علاوه بر جریمه، خودرو توسط جرثقیل پلیس به پارکینگ پلیس منتقل خواهد شد.

اما اگر این کار شخص هر بار تکرار شود میتوان به جرم مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کرد اما نمیشود شخص خودسرانه تصمیم به تخریب بگیرد و ما تو این زمینه قاضی نیستیم که خودمان حکم صادر کنیم.

آیا-پارک=پنچری-راسا-مجاز-است

آیا نصب تابلو پارک =پنچری جرم است؟

در پاسخ باید بگوییم که نوشتن عبارت پارک ممنوع مجاز است اما نصب تابلوی پارک=پنجری مطابق با ماده 669 قانون مجازات اسلامی جرم است و نوعی تهدید برای مردم به حساب می آید ماده 669 قانون مجازات اسلامی میفرماید:هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید مالی کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه  تا دو سال محکوم خواهد شد.

 

-حال اگر نصب کننده تابلو پارک ممنوع مرتکب پنچری و یا تخریب گردد چه مجازاتی دارد:

همانطور که بیان شد نصب تابلو پارک = پنچری جرم محسوب میشود بنابرین تخریب و پنچر کردن ان مجازات شدیدتری دارد و صاحب خودرو میبایست با حفظ خونسردی به جای درگیر شدن با تخریب گر با ماموران نیروی انتظامی تماس بگیرد و شکایت خود را به دادسرا برای پیگیری مراحل قانونی آن ادامه دهد.

مطابق ماده 677قانون مجازات اسلامی:هرکس عمدا اشیا منقول یا غیر منقول متعلق به دیگری را تخریب نماید به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم میشود.

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل متخصص

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی فوری
با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود