جرم-مزاحمت-تلفنی-در-سال-جدید

جرم مزاحمت تلفنی در سال جدید

مزاحمت تلفنی به این معنا که شخصی با استفاده از وسایل مخابراتی برای شخص دیگری مزاحمت ایجاد کند.

بر طبق مواد 641 قانون مجازات اسلامی در بخش تعزیرات و بر طبق ماده واحده تبصره 2 ماده 14 قانون تاسیس شرکت مخابرات جرم انگاری شده و غیر قابل مجازات است.

-آیا جرم مزاحمت تلفنی قابل گذشت است یا خیر؟

مطابق با قانون مجازات اسلامی مصوب 92 جرم قابل گذشت باید در قانون تصریح شود و الا غیر قابل گذشت است و جرم مزاحمت تلفنی هم به دلیل سکوت قانون غیر قابل گذشت محسوب شده و مطابق ماده 19 قانون مجازات اسلامی حبس و جزا نقدی درجه هفت را شامل میشود.

1-سوت زدن -فوت کردن-سکوت.

2- فحاشی و گفتن حرف های رکیک.

3- گفتن اخبار دروغ و همچنین خبرهای هولناک که باعث شوک آنی شده و ممکن است پیامدهای ناراحت کننده برای اعضاء اون خانواده به وجود آید.

پیگیری شکایت مزاحمت تلفنی:

امکان پیگیری از سوی شرکت مخابرات و هم چنین رفتن به دادسرا و تنظیم شکایت کیفری قابل رسیدگی است .

برطبق ماده 641 قانون مجازات اسلامی:

هرگاه کسی به وسیله تلفن یا دستگاه های مخابراتی دیگر برایر اشخاص ایجاد مزاحمت نماید علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات مرتکب به حبس از یک تا شش ماه محکوم خواهد شد.

هرکس وسیله مخابراتی در اختیار خود را وسیله مزاحمت دیگری قرار دهد یا با عمد سوءنیت ارتباط دیگری را مختل کند برای اولین بار پس از کشف ارتباط تلفنی او به مدت یک هفته همراه با اخطار کتی  قطع و تجدید ارتباط مستلزم پرداخت هزینه های مربوط خواهد بود .

در صورت تکرار ارتباط تلفنی او به مدت سه ماه همراه با اخطار کتبی قطع و تجدید ارتباط مستلزم پرداخت هزینه های مربوط و تقاضای مشترک خواهد بود و برای سوم شرکت مشترک را پس از تسویه حساب مشترک خواهد کرد.

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل متخصص مزاحمت تلفنی

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

یک دیدگاه

  1. […] که مطابق با تبصره ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی اصلاحی سال ۱۳۹۹، مجازات‌ حبس ماده فوق به نصف تقلیل می‌یابد.( در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در باره مقاله مزاحمت تلفن… […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی فوری
با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود