وکیل جرایم رایانه ای در تبریز

وکیل جرایم رایانه ای در تبریز

وکیل جرایم رایانه ای در تبریز

امروزه با توجه به افزایش رایانه های خانگی و دسترسی افراد به اینترنت شکل جدیدی از جرایم صورت گرفته است. که متاسفانه افراد به دلیل نا آگاه بودن در مقابله با این جرایم مورد سوء استفاده های مالی, روانی, اخلاقی قرار می گیرند که گاهی اوقات آثار زیانباری برای فرد به همراه دارد.

ما در این مقاله قصد داریم شما را با وکیل جرایم رایانه ای در تبریز آشنا کنیم تا با داشتن اطلاعات کافی هیچ وقت به دام کلاهبرداران اینرنتی نیوفتید.

با ما همراه باشید….

دعاوی که وکیل جرایم رایانه در تبریز رسیدگی می کند:

  • جعل رایانه ای و جعل هویت در فضای مجازی
  • دسترسی غیر مجاز به تلگرام شما
  • سرقت اطلاعات شخصی شما از تلگرام
  • دسترسی غیر مجاز به ایمیل شخصی
  • انتشار تصاویر خصوصی افراد در شبکه های اجتماعی
  • ایجاد مزاحمت از طریق شبکه های مجازی
  • برداشت غیر قانونی از حساب های بانکی
  • توهین به افراد در شبکه های اجتماعی

مشاوره تلفنی و معرفی وکیل جرایم رایانه ای در تبریز اینجا کلیک کنید.

 دسترسی غیر مجاز

ماده ۷۲۹ : هر فردی که به داده ها یا سامانه های رایانه ای یا مخابراتی به صورت غیر مجاز که توسط تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی پیدا کند . از نود و یک روز تا یک سال حبس دارد یا از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال هم جزای نقدی شامل آن می شود یا به هردو مجازات محکوم خواهد شد. شنود ( شنیدن ) غیر مجاز

ماده ۷۳۰ : هر کسی محتوای در حال انتقال ارتباطات غیر عمومی در سامانه های رایانه ای یا مخابراتی یا امواج الکترومغناطیسی یا نوری را شنود کند مجازات آن از شش ماه تا دو سال حبس یا از ده میلیون ریال تا چهل میلیون ریال جزای نقدی و یا هم حبس و هم جزای نقدی محکوم خواهد شد.

جاسوسی رایانه ای

ماده ۷۳۱ : هر شخصی نسبت به داده های مخفیانه یا سری در حال انتقال یا ذخیره شده در سامانه های رایانه ای یا مخابراتی موجب انجام اعمال زیر شود به مجازات های زیر محکوم می شود :

الف : دسترسی پیدا کردن به داده های ذکر شده یا بدست آوردن آنها یا شنود ( شنیدن ) محتوای مخفیانه در حال انتقال از یک تا سه سال حبس یا از بیست میلیون ریال تا شصت میلیون ریال جزای نقدی یا هر دو مجازات را دارد.

ب : اگر کسی داده های ذکر شده را در دسترس کسی قرار دهد که در صلاحیت او نباشد از دو تا ده سال حبس دارد.

ج : آشکار کردن یا در دسترس قرار دادن داده های ذکر شده برای دولت ، سازمان ، شرکت یا گروه بیگانه یانماینده آنها از پنج تا پانزده سال حبس دارد. تعریف داده های سری : داده های سری یا مخفیانه به داده هایی گفته می شود که آشکار کردن آنها به امنیت کشور یا منافع ملی لطمه می زند.

وکیل جرایم رایانه ای در تبریز

ماده ۷۳۲ : هر شخص از روی عمد به داده های سری که در ماده ۷۳۱ آمده است دسترسی پیدا کند و تدابیر امنیتی سامانه های رایانه ای یا مخابراتی را نقض کند از شش ماه تا دو سال حبس یا از ده میلیون ریال تا چهل میلیون ریال جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

جاسوسی ماموران دولتی

ماده ۷۳۳ : ماموران دولتی که مسوول و ضامن نگهداری و حفظ کردن داده های مخفیانه ( سری ) که در ماده ۷۳۱ آمده است یا سامانه های مربوط هستند و به آنها آموزش هایی که لازم باشد را داده باشند یا داده ها را در اختیار آنها قرار داده باشند چنانچه در نتیجه بی احتیاطی ، بی دقتی یا رعایت نکردن تدابیر امنیتی به افرادی که صلاحیت ندارد باعث دسترسی شود از نود و یک روز تا دو سال حبس یا از پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال جزای نقدی یا هر دو مجازات و برکناری از خدمت از شش ماه تا دو سال محکوم خواهند شد.

مشاوره تلفنی و معرفی وکیل جرایم رایانه ای در تبریز اینجا کلیک کنید.

مقالات مرتبط با وکیل جرایم رایانه ای در تبریز:

  1. وکیل جرایم رایانه در در شیراز
  2. وکیل متخصص کلاهبرداری در شیراز

چگونه با وکیل جرایم رایانه ای در تبریز مشاوره بگیریم؟

وکیل نوین با گروه وکلا در کشور با تخصصی کردن پرونده‌ها گام مهمی در جهت موفقیت در دادگاه‌ها برداشته است، با در خواست وکیل جرایم رایانه ای در تبریز هر شهروند ایرانی  در سایت بلافاصله تشکیل پرونده گردیده و وکیل متخصص در آن حیطه متناسب با نوع پرونده شما معرفی می‌گردد .برای ارتباط با وکیل جرایم رایانه ای درتبریز شما می توانید بر روی مشاوره تلفنی کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *