وکیل-تصادفات-در-تهران-و-مطالبه-خسارت-ناشی-از-تصادف

وکیل-تصادفات-در-تهران-و-مطالبه-خسارت-ناشی-از-تصادف

وکیل تصادفات در تهران و مطالبه خسارت ناشی از تصادف

 

آیا علاوه بر دیه و ارش ناشی تصادف ، مصدوم و مجروح میتواند هزینه های معالجاتی خود را نیز مطالبه نماید ؟

 در ماده ۱ قانون فوق الذکر ، به تشریح و بیان معانی لغات مورد استفاده در این قانون پرداخته شده.

در بند الف ماده ۱ :

تعریف خسارات بدنی را به صورت تعیین نمونه و مصداق تبیین داشته و از باب تمثیل در بیان مصداقهای , خسارات بدنی ، دیه و ارش ناشی از هر نوع صدمه را بیان داشته و نیز به برخی صدمات از جمله شکستگی و نقص عضو و از کارافتادگی جزء و کل و نیز موقت و دایم بودن این آسیب ها اشاره کرده اما نکته مهم اینجاست که هزینه معالجات مصدوم را هم بر عهده شرکت بیمه گر نهاده .

وکیل-تصادفات-در-تهران-و-مطالبه-خسارت-ناشی-از-تصادف

باز امتیاز قانون در اینجاست که این هزینه را در غالب خسارت بدنی بیان داشته و نه در دسته بندی خسارت مالی .امتیاز و تفاوت بوجود امده از این تقسیم بندی ، در محدودیت مالی مندرج در بیمه نامه هاست و مستحضر هستید که تکلیف شرکت بیمه گر در جبران خسارات بدنی از نظر مالی بالاتر از تعهد شرکت بیمه گردر جبران خسارات مالی است .


باز در ماده ۳۵ همین قانون:

بر الزام شرکتهای بیمه به پرداخت هزینه های معالجه تاکید نموده و شرطی بیان داشتهو آن اینست که این موضوع مشمول قوانین دیگر نباشد.البته پرداخت هزینه های درمانی توسط شرکت بیمه گر در تبصره ۳ ماده ۱ قانون بیمه اجباری وسایل نقلیه موتوری مصوب ۱۳۸۷ نیز به تصریح پیش بینی شده بود.

نکته :

جالب توجه در اینجاست که بر اساس ماده ۳۵ این قانون ، حتی راننده مسبب حادثه نیز میتواند از بیمه نامه وسیله نقلیه تحت تصرف خود ، در راستای اخذ هزینه های معالجاتیش که در اثر حادثه بوجود امده استفاده نماید . نه تنها درخصوص شخص ثالث بلکه راننده مسبب حادثه نیزمیتواند ازشرکت بیمه گرمطالبه هزینه های معالجاتی خود را نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *