وکیل کلاهبرداری و سرقت در رشت
وکیل کلاهبرداری به وکیل درجه 1 دادگستری گفته میشود که نسبت به کلیه قوانین و حقوق کیفری ایران از اگاهی و تخصص کامل و دارای نبوغ زیادی است وکیل کلاهبرداری باید نسبت به تمامی قوانین کیفری با اطلاع باشد این قوانین شامل قانون 1.مجازات اسلامی2.قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا_واختلاس و کلاهبرداری 3.قانون ایین دادرسی کیفری میباشد. ازانجایی که رسیدگی به جرم کلاهبرداری از نظر تشخیص نوع جرم و نحوه شکایت از متهم به جرم کلاهبرداری از اهمیت خاصی برخوردار است خیلی بهتر است کسی که شاکی هست قبل از هر گونه اقدام بر علیه شخص با یک وکیل کلاهبرداری متخصص اشنا به قوانین مرتبط به جرم کلاهبرداری است تا به بهترین شکل از حق او دفاع شود .
در صورت علاقه به مقاله وکيل کلاهبرداری اينجا را کليک کنيد.
جرم کلاهبرداری چیست و مجازات آن چیست؟
در تعریف ان باید بگیم که جز جرایم اقتصادی هم به شمار می رود .باید بگوییم به جرمی جرم کلاه برداری گفته میشود که در ان فرد مجرم از طریق راه های متقلبانه اقدام به فریب فرد مقابل میکند به این صورت که مجرم با استفاده از ابزار و وسایل متقلبانه اقدام به فریب فرد میکند و خسارات مالی را به نفع خود به ان شخص وارد میکند که فرد فریب خورده میتواند قبل از انجام هر گونه شکایت علیه فرد خاطی با وکیل کلاهبرداری متخصص حرف بزنید .
برای مطالعه بیشتر اینجا کلیک کنید.
مجازات کلاهبرداری: مجازات کلاهبرداری بر اساس ماده 1 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری ، کلاهبرداری ساده در صورت تحقق جرم تام (کامل) علاوه بر رد مال به صاحبش، حبس یک تا 7 سال را قرار داده که این میزان تعزیر براساس بستگی به مبزان خفیف یا شدید بودن جرم ،داشتن سابقه کیفری ،گذشت یا عدم گذشت شاکی توسط قاضی تعیین میشود اما کلاهبرداری مشدد مطابق با همین قانون به مجازات دو تا ده سال تعیین میشود .
کلاهبرداری ساده چه تفاوتی با کلاهبرداری مشدد دارد؟
جرم کلاهبرداری ساده به معنای بردن مال دیگری با انجام اعمال متقلبانه و فریب کارانه و حیله با رضایت شخص مال باخته است به عبارتی شخص کلاهبردار با عوامل فردی و کاری خود را بیان میکند که شخص مال باخته با رضایت مال او را در اختیار قرار میدهد و کلاهبرداری به هیچ وجه همراه با توسل و زور نخواهد بود.در مقابل کلاهبرداری مشدد هر کسی خود را مامور از طرف سازمان یا ارگان یا وابسته به دولت معرفی کند از کارمندان دولتی یا وابسته به دولت باشد از این طریق مرتکب جرم کلاهبرداری شده است (مثل نهاد های انقلابی .نیرو های مسلح.شهرداری و هر سازمان دیگر )این نوع کلاهبرداری از نوع مشدد است تفاوت این دو در این است.
جرم کلاهبرداری چگونه شکل می گیرد؟
جرم کلاهبرداری به سه شکل قابل اجراست.1.یکی از اولین شرایط تحقق این جرم تقلبی بودن وسایلی است که مجرم از انها جهت فریب افراد یا قربانی استفاده میشود .2دوم فریب خوردن قربانی است در حالتی ک از تقلبی بودن ان وسیله نااگاه است و جهل به ان دارد .3.سومین مورد کلاهبرداری باید مال متعلق به دیگری یعنی مالی ک در مالکیت شخص دیگری است ببرد .
لریب خوردن
انواع کلاهبرداری اینترنتی :
فیشینگ: ممکن با طراحی وبگاه های جعلی و یا پست الکترونیک قلابی اطلاعات شخصی و محرمانه سایر افراد، اطلاعات مندرج در کارت های اعتباری را از طریق ترغیب یا تحریک افراد به دست آورند این امر با اعتماد جلب کردن، اتفاق می افتد.
اسکیمر: کلاهبرداری اکسیمری به معنی کپی برداری از کارت های اعتباری و برداشت غیر مجار از حساب های بانکی است که توسط دستگاه اسکیمر انجام می شود.
پیامکی:ممکن است منتظر پرداخت وجه به فردی باشید ک در طول روز ممکن است زیاد پیش بیایید ناگهان پیامکی که از فرد ناشناس دریافت میکنید که به این شماره کارت واریز کنید فکر میکنید از طرف فروشنده هست اما او یک کلاهبردار است.
رسید جعلی:اگر منتظر دریافت وجه از طرف فردی هستید که جنسی را تحویل او دهید حتما از طرح خودتان رسید پول را چک میکنید نرم افزار هایی وجود دارند که رسید انتقال وجه بانکی را شبیه سازی میکنند و رسید جعلی تولید میکنند و کلاهبردار این رسید را میدهد که وجه لازمه پرداخته شده است و شما جنس را تحویل او میدهد.
روش شکایت کلاهبرداری توسط وکیل کلاهبرداری و سرقت در رشت به چه صورت است؟
نخستین گام برای تشکیل پرونده کیفری و دعوای کیفری این جرم تنظیم شکوایه شکایت کلاهبرداری از متهم یا متهمان پرونده است نحوه شکایت کلاهبرداری به این صورت است که پس از تنظیم شکوایه به نحو صحیحی و قانونی نسبت به ثبت ان در دادسرا از طریق دفاتر خدمات قضایی الکترونیکی اقدام مینماییم.اینجا یک نکته اهمیت دارد در قانون قید شده است ک دادسرا باید شکایت شاکی را همه وقت قبول نمایید ولو که به صورت شفاهی باشد ولیکن در رویه عملی شاهد این امر میباشیم که برای طرح شکایت کلاهبرداری باید مراحل ان را طی نموده و مطابق رویه عمل نماییم.
وکیل کلاهبرداری و سرقت در رشت چگونه عمل میکند؟
وکیل برای شکایت کلاهبرداری پس از مشاوره حقوقی با موکلا و اخذ اطلاعات مورد نیاز نسبت به تنظیم شکوایه و تقدیم ان به مراجع قضایی کیفری اقدام مینماییم .وکیل کلاهبرداری در تمامی مراحل شکایت از جرم کلاهبرداری حضور میرساند و نیاز به حضور موکل نیست وکیل کیفری کلیه امور مربوطه را پیگیری و انجام میدهد زیرا یکی از اصلی ترین دغدغه های موکلین عدم توانایی مراجعه مکرر جهت پیگیری پرونده کیفری خود در محاکم قضایی همچون دادسرا و دادگاه میباشد.
مشاوره تلفنی و معرفی وکیل متخصص کلاهبرداری و سرقت در رشت اینجا را کلیک کنید.
نکته: در برخی از موارد که در متن ابلاغیه قید میشود که الزام به حضور موکل وجود دارد، موکل باید به همراه وکیل خویش به محکمه مراجعه نماید. در غیر اینصورت نیاز به حضور وی نبوده و وکیل او از ایشان به بهترین نحو دفاع مینماید.
سرقت:
سرقت یکی دیگر از جرایم علیه اموال است که برخلاف کلاهبرداری و خیانت در امانت جرمی است، که مرتکب آن بدون رضایت صاحب آن در تحویل دادن مال عمل می کند و مال شخص را یا به صورت پنهانی و یا با عدوان و زوری می رباید و خود بر دونوع اصلی تقسیم می شود.
انواع سرقت:
سرقت حدی :سرقت حدی سرقتی است که نوع جرم، کیفیت و مجازات آن در شرع مشخص شده باشد و مجازات آن در شرع در مرتبه اول قطع دست راست به اندازه چهار انگشت با باقی موندن شست در مرتبه دوم قطع پای راست تا برآمدگی و در مرتبه سوم حبس ابد و در مرتبه چهارم اعدام است.
برای سرقت حدی 13 شرط لازم است که در ماده 268 قانون مجازات اسلامی تشریح شده است و یکی از اون شرایط مخفیانه سرقت کردن است و یعنی سارق نیتش این باشد که مال را به صورت پنهانی ربایش کند. که می توان با وکیل کلاهبرداری و سرقت در رشت جهت دفاع از حقوق مال باختگان اقدام نمود.
سرقت تعزیری: سرقتی که شرایط حد را نداشته باشد تعزیری است و نوع و کیفیت آن در بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی بیان شده است و انواع مختلفی را دارد که به تعدادی از آن ها اشاره میشود.
سرقت مقرون به ازار یا سرقت مسلحانه
به این معنا که در عنصر مادی سرقت مقرون به آزار در طی عملیات ربایش همراه با آزار و اذیت مال باخته همراه است مانند کتک زدن و ضرب و جرح مال باخته و یا با تهدید کردن او و خانواده اش طی انجام عمل دزدی همراه است.این نمونه از سرقت نیاز به راهنما و وکیل کلاهبرداری و سرقت در رشت دارد که بتواند به خوبی اثبات ادعا مقرون به آزار بودن و مسلحانه بودن را به نتیجه برساند.
ماده 652 قانون تعزیرات به عنوان مجازات سرقت مقرون به آزار میفرماید:
هر گاه سرقت مقرون به آزار باشد و یا سارق مسلح باشد به حبس از سه ماه تا ده سال و شلاق تا (۷۴) ضربه محکوم میشود و اگرجرحی نیز واقع شده باشد علاوه بر مجازات جرح به حداکثر مجازات مذکور در این ماده محکوم میگردد.
راهزنی:
هر کس در راهها و شوارع به نحوی از انحاء مرتکب راهزنی شود در صورتی که عنوان محارب بر او صادق نباشد به سه تا پانزده سالحبس و شلاق تا (۷۴) ضربه محکوم میشود.
عنصر مادی این جرم ربایش و ناامنی در راه ها و جاده هاست اما اگر راهزن در راه دارای سلاح باشد و امنیت طیف وسیعی از مردم را به هم بزند محارب است و مجازات آن اعدام است .
نکته ای که در راهزنی وجود دارد که وکیل کلاهبرداری و سرقت در رشت می گوید استفاده از سلاح یا نداشتن آن تاثیری در عنصر مادی ندارد و صرف نا امنی کردن راه ها و شوارع و جاده ها برای تحقق جرم راهزنی کفایت میکند.
سرقت در مناطق سیل و زلزله زده:
هر گاه سرقت در مناطق سیل یا زلزلهزده یا جنگی یا آتشسوزی یا در محل تصادف رانندگی صورت پذیرد و حائز شرایط حد نباشد مرتکب به مجازات حبس از یک تا پنج سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
فن صحبت کردن در جلسه دفاع و ارایه مدارکی که در روند دادرسی به نفع شما باشد احتیاج به داشتن تخصص وکیل کلاهبرداری و سرقت در رشت دارد.
جیب بری و کیف قاپی:
هر کس مرتکب ربودن مال دیگری از طریق کیفزنی – جیببری و امثال آن شود به حبس از یک تا پنج سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
سرقت ساده تعزیری:
اگر سرقت مشمول هیچ کدام از موارد مربوط به بالا نباشد و در دسته سرقت های حدی قرار نگیرد مجازات مرتکب از سه ماه تا دو سال و هفتاد دو ضربه شلاق خواهد بود.
مزایای بهترین وکیل کلاهبرداری و سرقت در رشت:
احتیاج به یک وکیل در جرایم علیه اموال مثل سرقت و کلاهبرداری بسیار احساس می شود. وکیل کلاهبرداری و سرقت در رشت با آگاهی کامل از قانون می تواند میزان مجازات مجرم را با به کار بردن دلایل و توضیحات محکمه پسند در رابطه با قصد مجرم تقلیل دهد کاری که ممکن است
شخص متهم به دلیل نا آگاهی از قانون نتواند انجام دهد. وکیل کلاهبرداری و سرقت در رشت می تواند در مقام دفاع از مال باخته نیز برآید و با اثبات کلاهبرداری یا سرقت موجبات بازگشت مال به مال باخته و مجازات مجرم را فراهم آورد.