بهترین-وکیل-کیفری-در-ایلام

بهترین وکیل کیفری در ایلام

بهترین وکیل کیفری در ایلام آماده خدمت رسانی به شما عزیزان در جهت ارائه مشاوره های لازم در امور کیفری و برعهده گرفتن پرونده های کیفری در شهر محل زندگی شما عزیزان میباشد.

وکیل کیفری به شخصی اطلاق میشود که دارای مدرک تحصیلی معتبر از دانشگاه و یا حوزه در علم حقوق و قبولی در آزمون مربوط  وکلای دادگستری دارای پروانه معتبر از کانون وکلاء مرکز است

وکیل کیفری آماده بر عهده گرفتن تمامی موضوعات کیفری که مهم ترین آنها در شهر ایلام طبق آمار گیری صورت گرفته در این شهر جرایمی از قبیل سرقت،قتل،قاچاق مواد مخدر است.

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل کیفری در ایلام

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

-جنایات علیه اشخاص :

یکی از موضوعات کیفری پر کاربرد و چالش برانگیز جنایت علیه تمامیت جسمانی اشخاص است که موضوع جنایت برنفس (یا همان قتل) و جنایت بر عضو (آسیب های بدنی ناشی از ضرب و جرح) است که به سه نوع جنایت عمدی،جنایت شبه عمدی و جنایت خطای محض تقسیم میشود.

1-جنایت عمدی:

مطابق با ماده 290 قانون مجازات اسلامی قتل در چهار مورد عمدی است:

الف)در صورتی که فرد قصد جنایت را دارد و نتیجه جنایت را بخواهد اعم از قتل یا نقص عضو خواه عملی که انجام دهد نوعا کشنده باشد خواه نباشد مثل آنکه به فردی به قصد کشتن کسی دیگر سیلی به صورت او بزند و منجر به قتل او شود که در این صورت قتل عمدی تشخیص داده میشود با اینکه کار نوعا کشنده نباشد.

ب)در صورتی که فرد قصد جنایت ندارد اما کاری نوعا کشنده بر انسان متعارف انجام دهد که منجر به مرگ او میشود مثلا شخص را از ارتفاعی بلند پرت کند یا گلوله ای را به سمت طرف مقابل شلیک کند بدون اینکه قصد جنایت قتل را داشته باشد ولی به قتل منجر شود که در این صورت به سبب کار نوعا کشنده به جنایت عمدی قتل محکوم میشود.

ج)در صورتی که فرد قصد جنایت را ندارد و کاری که انجام میدهد نوعا کشنده نیست اما به سبب آنکه فرد مورد جنایت فردی آسیب پذیر است و جنایتکار از این موضوع آگاهی دارد با آگاهی از این موضوع عملی روی فرد انجام میدهد که نوعا برای اون فرد کشنده است و در نهایت منجر به قتل میشود مثل آنکه فرد با آگاهی از اینکه دیگری شنا بلد نیست او را در استخری عمیق پرتاپ کند و  اورا نجات ندهد و او بمیرد که در این صورت قتل عمدی است.

د) هرگاه مرتکب قصد ایراد جنایت واقع شده یا نظیر آن را داشته باشد بدون آنکه فرد یا جمع معینی مقصود وی باشد، و در عمل نیز جنایت مقصود یا نظیر آن، واقع شود، مانند اینکه در اماکن عمومی بمب گذاری کند.

2-جنایت شبه عمدی:

مطابق با ماده 291 قانون مجازات اسلامی جنایت در موارد زیر شبه عمدی محسوب می شود:

الف)هرگاه مرتکب نسبت به مجنیٌ علیه قصد رفتاری را داشته لکن قصد جنایت واقع شده یا نظیر آن را نداشته باشد و از مواردی که مشمول تعریف جنایات عمدی می گردد، نباشد.
ب) هرگاه مرتکب، جهل به موضوع داشته باشد مانند آنکه جنایتی را با اعتقاد به اینکه موضوع رفتار وی شیء یا حیوان و یا افراد مهدور الدم  ماده 302 این قانون است به مجنیٌ علیه وارد کند، سپس خلاف آن معلوم گردد.
پ) هرگاه جنایت به سبب تقصیر مرتکب واقع شود، مشروط بر اینکه جنایت واقع شده یا نظیر آن مشمول تعریف جنایت عمدی نباشد.

3-جنایت خطای محض:

جنایت در موارد زیر خطای محض محسوب می شود:
الف) در حال خواب و بیهوشی و مانند آنها واقع شود.
ب) به وسیله صغیر و مجنون ارتکاب یابد.
پ) جنایتی که در آن مرتکب نه قصد جنایت بر مجنیٌ علیه را داشته باشد و نه قصد ایراد فعل واقع شده بر او را، مانند آنکه تیری به قصد شکار رها کند و به فردی برخورد نماید.
تبصره- در مورد بندهای(الف) و(پ) هرگاه مرتکب آگاه و متوجه باشد که اقدام او نوعاً موجب جنایت بر دیگری می گردد، جنایت عمدی محسوب می شود.

عناصر تشکیل دهنده جرم جنایت علیه اشخاص:

1-عنصر مادی:

منظور انجام فعلی است که بر روی شخص دیگری انجام میگیرد و منجر به وقوع جنایت میشود مثل شلیک کردن اسلحه به شخص،پرتاپ کردن شخص از ارتفاع،ضرب و جرح،ترساندن و……هر عملی که منجر به وقوع جنایت شود.

2-عنصر معنوی:

منظور ذهنیت شخص برای ارتکاب جرم است که عبارت است از قصد و آگاهی از اقدام مجرمانه است که عبارت است از سو نیت عام (عمد و آگاهی در عمل) و سو نیت خاص (قصد نتیجه یا همان جنایت)

 

-سرقت:

تعریفی که قانون مجازات اسلامی از سرقت ارائه میدهد این است که ربودن مال متعلق به دیگری به این معنا که عنصر مادی جرم سرقت ربایش و دزدیدن است  و قربانی جرم رضایتی در سپردن مال به شخص دزد ندارد حال میخواهد سارق به صورت پنهانی مال دیگری را ربایش کند یا به زور و شکنجه این عمل را سرقت میگویند که این تفاوت اصلی آن با جرم کلاهبرداری و خیانت در امانت است که در آن قربانی جرم مال را با رضایت به شخص کلاهبردار یا خانی در امانت میدهد و بعد متوجه فریب خوردن و از دست رفتن مال خود میشود.

سرقت

انواع سرقت در قانون مجازات اسلامی:

سرقت در قانون مجازات اسلامی به دو نوع اصلی تقسیم میشود:

1-سرقت حدی:

سرقت حدی به سرقتی گفته میشود که نوع آن،کیفیت،مجازات آن در شرع بیان شده و مجازات آن در صورت 14 شرط در ماده 268 قانون مجازات اسلامی قطع چهار انگشت دست در مرتبه اول،در مرتبه دوم قطع پای چپ از پائین برآمدگی،در مرتبه سوم حبس ابد و در مرتبه چهارم اعدام است در ایران هم با استناد به آیات قرآن قانون مجازات اسلامی ما مجازات سارق را در شرایطی که ماده 268 بیان داشته است  این حد شرعی اجرا میشود آن برخلاف خیلی هایی که اعتقاد دارند حد قطع ید در ایران اجرا نمیشود و فقط در عربستان این مجازات اجرا میشود.

2-سرقت تعزیری:

سرقتی که جامع شرایط حد نباشد سرقت تعزیری است و کیفیت و مجازات آن را قانون گذار حکومتی تعیین میکند سرقت تعزیری انواع مختلفی دارد که در  ادامه به آن ها اشاره میکنیم.

عناصر تشکیل دهنده جرم سرقت:

برای اینکه یک سرقت شکل بگیرد باید متشکل از دو عنصر اصلی باشد تا بتوان فرد را مجرم قلمداد کرد این دو عنصر به شرح ذیل است:

1-عنصر مادی:به معنای عمل یا فعل مادی کار گفته میشود که در سرقت ربودن مال متعلق به دیگری است به عبارت دیگر اگر شخص با این نیت که مال دیگری را میدزدد اما مال در حقیقت مال خودش باشد عمل دزدی انجام نگرفته و به عبارت دیگر قصد و نیت مجرمانه به تنهایی برای وقوع جرم کافی نمیباشد.

2-عنصر روانی:به معنای قصد و نیت مجرمانه که اعم است از سو نیت عام (به معنای آگاهی داشتن از عمل و عمد در کار ربایش) و سو نیت خاص(که به معنای نیت محروم کردن دائمی مالک از مال توسط سارق)است.

-کلاهبرداری:

یکی از جرایم مالی است که میتوان گفت انجام عملیاتی است که با توسل به وسایل متقلبانه باعث فریب طرف معامله برای بدست آوردن مال او میشود مانند آنکه یک شخص با جعل یک مبایعه نامه عادی ملک دیگری را به نام خود به شخصی بفروشد و برای تحقق جرم کلاهبرداری سه عنصر لازم است که انجام گیرد

1-عنصر مادی:

به معنای فعل مادی انجام تقلب برای فریب دادن طرف مقابل است به صورتی که طرف مقابل در اثر این تقلب فریب بخورد و مال خود را به شخص متقلب تقدیم نماید.

2-عنصر معنوی:

به معنای سونیت عام (عمد و اگاهی در عمل تقلب) و سونیت خاص (قصد تحقق نتیجه عمل که ناشی از بردن مال میشود.)

3-عنصر قانونی:

عملی جرم است که بر طبق مواد قانون عام و خاص جرم انگاری شده باشد.

و عمل کلاهبرداری مستند به ماده ۱ قانون تشدید مجازات مرتکبین اختلاس و ارتشاء و کلاهبرداری چنین آورده است:

هرکس از راه حیله و تقلب مردم را به وجود شرکت‌ها یا تجارتخانه‌ها یا کارخانه‌ها یا مؤسسات موهوم یا به داشتن اموال و اختیارات واهی فریب دهد یا به امور غیرواقع امیدوار نماید یا از حوادث یا پیش‌آمدهای غیر واقع بترساند و یا اسم و یا عنوان مجعول اختیار کند و به یکی از وسایل مذکور و یا وسایل تقلبی دیگر وجوه و یا اموال یا اسناد یا حوالجات یا قبوض یا مفاصا‌حساب و امثال آن‌ها تحصیل کرده و از این راه مال دیگری را ببرد کلاهبردار محسوب و علاوه بر رد مال به صاحبش به حبس از یک تا ۷ سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است محکوم می‌شود.

-خیانت در امانت :

یکی دیگر از جرایم مالی دیگر جرم خیانت در امانت است که علیه اموال شخص دیگر انجام میگیرد و بدین معناست که شخصی مالی را نزد شخص دیگر به امانت گذاشته و فرد به اصطلاح امین مال را به نفع خود مصادره میکند و منکر مالکیت طرف مقابل خود میشود.

عنصر مادی:

عنصر مادی جرم خیانت در امانت را مطابق قانون مجازات اسلامی تصاحب،تخریب،تلف،مفقودی،استفاده غیر مجاز در صورتی که امانت گذار امین را از استفاده کردن منع کرده باشد .

عنصر معنوی:

که شامل سو نیت عام به معنای آگاهانه و عمدی انجام دادن عملیات تصاحب،تخریب و استعمال و تلف و سو نیت خاص که به منظور ضرر وارد کردن از جهت مالی به غیر به غیر است.

مجازات جرم خیانت در امانت:

بر اساس ماده ۶۷۳ این قانون، هر کس از سفید مهر یا سفید امضایی که به او سپرده شده یا به هر طریق به دست آورده است، سوء استفاده کند، به یک تا سه‌ سال حبس محکوم خواهد شد.
همچنین بر اساس ماده ۶۷۴ نیز، هر گاه اموال منقول یا غیر منقول یا نوشته‌هایی از قبیل ‌سفته، چک، قبض و نظایر آن به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هر کار با اجرت یا بی‌اجرت به کسی داده شده و بنابراین بوده است که اشیای مذکور مسترد شود یا به مصرف معینی‌ برسد و شخصی که آن اشیا نزد او بوده، آنها را به ضرر مالکین یا متصرفین آنها استعمال یا تصاحب یا تلف یا مفقود کند، به حبس ‌از ۶ ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.

-قاچاق مواد مخدر:

ماده1 قانون مبارزه با مواد مخدر:

-اعمال زیر جرم است و مرتکب به مجازاتهای مقرر در این قانون محکوم می‌شود:

1- کشت خشخاش و کوکا مطلقاً و کشت شاهدانه به منظور تولید مواد مخدر.
2- وارد کردن، ارسال، صادرکردن، تولید و ساخت انواع مواد مخدر.
3- نگهداری، حمل، خرید، توزیع، اخفاء، ترانزیت، عرضه و فروش مواد مخدر.
4- دایر کردن یا اداره کردن مکان برای استعمال مواد مخدر.
5- استعمال مواد مخدر به هر شکل و طریق، مگر در مواردی که قانون مستثنی کرده باشد.
6- تولید، ساخت، خرید، فروش، نگهداری آلات و ادوات و ابزار مربوط به ساخت و استعمال مواد مخدر.
7- قرار دادن یا پناه دادن متهمان، محکومیت مواد مخدر که تحت تعقیبند و یا دستگیر شده‌اند.
8- از بین بردن یا مخفی کردن ادله جرم مجرمان.
9- قرار دادن مواد مخدر یا آلات و ادوات استعمال در محلی به قصد متهم کردن دیگری.

قاچاق-مواد-مخدر

قانون مبارزه با مواد مخدر،مواد مخدر را بر حسب شدت مخرب بودن آن به دو دسته تقسیم میکنند:

بر اساس این طبقه بندی مجازات مجرمان مواد مخدر در نوع و اندازه حمل و نگهداری مواد مخدر متفاوت است.

1-بر اساس ماده 4 این قانون موادی از قبیل بنگ،چرس،گراس،تریاک،شیره،سوخته تفاله تریاک

2-براساس ماده 8 اين قانون موادي از قبيل هرويين ،مرفين ،كوكايين ،ال.اس.دي ،جي.اچ.بي ،آمفتامين،شيشه .

 

مجازات افرادی که مرتکب قاچاق مواد مخدر دسته اول میشوند چیست؟

قانون گذار در این دسته از مواد مخدر بین (ساخت و تولید و توزیع و فروش و صدور از کشور خارجی) و بین (خرید،حمل،نگهداری آن)تفاوت در مجازات آن ها قائل شده است.

هرکس بنگ، چرس، تریاک، شیره، سوخته و یا تفاله تریاک را به هر نحوی به کشور وارد و یا به هر طریقی صادر و ارسال نماید یا مبادرت بهتولید،ساخت، توزیع یا فروش کند یا در معرض فروش قرار دهد با رعایت تناسب و با توجه به مقدار موادمذکور به مجازاتهای زیر محکوم می‌شود:

1- تا پنجاه گرم، تا چهارمیلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق.
2- بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، از چهارمیلیون تا پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و در صورتی که دادگاه لازم ‌بداند تا سه سال حبس.
3- بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، از پنجاه میلیون ریال تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و سه تا پانزده سال‌حبس.
4- بیش از پنج کیلوگرم، اعدام و مصادره اموال به استثناء هزینه تأمین زندگی متعارف برای خانواده محکوم.

نکته:

اما اشخاصی که زیر بیست کیلو گرم این مواد را که در معرض فروش قرار داده اما موفق به فروش آن نشوند و برای بار اول مرتکب آن میشوند دادگاه حکم به حبس ابد و هفتاد و چهار ضربه شلاق و مصادره اموال ناشی از همان جرم محکوم میشود اما بالای بیست کیلو گرم این مواد در هر صورت اعدام است.

اما هرگاه در این دسته از مواد مخدر(تریاک،شیره،بنگ و…) فرد اعمالی از قبیل خرید،نگهداری،مخفی و یا حمل کند به  این ترتیب  مجازات میشود:

1- تا پنجاه گرم، تا سه میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق.
2- بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، پنج تا پانزده میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا هفتاد و چهارضربه شلاق.
3- بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و چهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس.
4- بیش از پنج کیلوگرم یا بیست کیلوگرم، شصت تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس و در‌صورت تکرار برای باردوم علاوه بر مجازاتهای مذکور، به جای جریمه مصادره اموال به استثناء هزینه تأمین زندگی متعارف برای خانواده محکوم، و‌برای بار سوم اعدام و مصادره اموال به استثناء هزینه تأمین زندگی متعارف برای خانواده محکوم.
5- بیش از بیست کیلوگرم تا یکصد کیلوگرم، علاوه بر مجازات مقرر در بند 4 به ازاء هر کیلوگرم دو میلیون ریال به مجازات جزای نقدی مرتکب اضافه ‌می‌گردد و در صورت تکرار اعدام و مصادره اموال به استثناء هزینه زندگی متعارف برای خانواده محکوم.
6- بیش از یکصد کیلوگرم، علاوه بر مجازات جریمه نقدی و شلاق مقرر در بندهای 4 و 5 حبس ابد و در صورت تکرار اعدام و مصادره اموال به‌استثناء هزینه تأمین زندگی.

 

مجازات افرادی که مرتکب قاچاق دسته دوم مواد مخدر میشوند چیست؟

در قاچاق دسته دوم مواد مخدر (کوکایین،شیشه،هرویین و..)قانون تفاوتی بین توزیع و ساخت تولید و فروش و حمل و نگهداری و خرید آن قائل نشده و شدت آن را برحسب میزان آن تقسیم کرده است.

1- تا پنج سانتی گرم، از پانصد هزار ریال تا یک میلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا پنجاه ضربه شلاق.
2- بیش از پنج سانتی گرم تا یک گرم، از دو میلیون تا شش میلیون ریال جریمه نقدی و سی تا هفتاد ضربه شلاق.
3- بیش از یک گرم تا چهار گرم، از هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دو تا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق.
4- بیش از چهارگرم تا پانزده گرم، از بیست میلیون تا چهل میلیون ریال جریمه نقدی و پنج تا هشت سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق.
5- بیش از پانزده گرم تا سی گرم، از چهل میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل کیفری در ایلام

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی فوری
با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود