بهترین وکیل در شهر کرد
پرونده های حقوقی در دادگاه برای احقاق حق در بسیار از مواقع بسیار تخصصی و پیچیده است که احتیاج به وکیل متخصص و با دانش برای دفاع از موکل است بنابراین سامانه بین المللی وکیل نوین با معرفی بهترین وکیل در همه امور حقوقی در شهر کرد آماده ارائه خدمت رسانی برای برعهده گرفتن پرونده های حقوقی شما و ارائه خدمات مشاوره تلفنی و حضوری به صورت تمام وقت به شما عزیزان میباشند.
مشاوره حضوری و یا مشاوره تلفنی با وکیل متخصص در شهرکرد
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
وکیل به چه کسی اطلاق میشود:
وکیل به کسی اطلاق میشود که حداقل مدرک کارشناسی حقوق را داشته باشد و پس از قبولی در آزمون کتبی تستی کانون وکلاء که هر ساله برگزار میشود قبول شده و پس از گذارندن دوره کاراموزی به او پروانه وکالت داده میشود تا بتواند به نیابت از موکل خود در مراجع قضایی طرح دعوا کند.
انواع وکیل :
.وکالت به چهار نوع اصلی تقسیم میشود:
1-وکیل انتخابی:
وکیلی است که شخص برای دفاع خود در دادگاه وکیلی مشخصی را با انعقاد قرارداد وکالت نامه و با تعرفه مشخص در قرارداد برای پرونده های حقوقی یا کیفری خود انتخاب میکند تا وکیل در مراجع قضایی حاضر شود و از موکلش دفاع کند.
2- وکیل تسخیری:
در مواردی که دعوایی کیفری جریان داشته و علیرغم ضروری بودن حضور وکیل، در دادرسی و محاکمات، به دلیل امتناع متهم از اخذ وکیل و یا نداشتن بضاعت مالی برای این کار، وکیلی برای دفاع از متهم وارد پرونده نشدهاست که در این صورت به تشخیص دادگاه، از بین وکلای دادگستری وکیل برای او گرفته میشود. عنوان وکیلی که به این ترتیب وارد پرونده میشود، وکیل تسخیری است.
3- وکیل معاضدتی:
در مواردی که اشخاص برای دفاع از حقوق خود در دعاوی حقوقی نیاز به وکالت داشته باشند ولی به دلایلی امکان گرفتن وکیل نداشته باشند، با تشخیص عسرو حرج موکل از سوی دادگاه یا تشخیص کمسیون معاضدت کانون وکلا، در این موارد وکیلی به صورت دفاع از حقوق شخص معسر را بر عهده میگیرد. عنوان وکیل یاد شده در این موارد، وکیل معاضدتی است.
4- وکیل اتفاقی:
اگر شخصی تحصیل کرده رشته حقوق باشد ولی شغل او وکالت نباشد، بخواهد به صورت اتفاقی برای حل مشکلاتی که بستگان نزدیک او در مراجع قضایی دارند، خارج از چرخه و آزمونهای سخت کانون وکلای دادگستری، از این کانون برای همان مورد خاص پروانه وکالت موردی بگیرد، با طی مراحل قانونی و پرداخت هزینه مربوطه میتواند به این امر اقدام کند. شخصی که با این روش وکالت موردی برای دفاع از حقوق بستگانش گرفتهاست را وکیل اتفاقی گویند.
انواع دعاوی که از طرف وکلا ء در دادگاه طرح میشود؟
دعاوی طرح دعوا در دادگاه به دو بخش اصلی تقسیم میشوند:
1-دعاوی حقوقی:
دعاوی حقوقی به دعاوی گفته میشود که با طرح دادخواست به دادگاه ،مطالبه حق و حقوقاتی که طبق قوانین حقوقی (قانون مدنی ،قانون خانواده ،قانون روابط موجر و مستاجر،قانون ثبت اسناد و املاک و….) به فرد تعلق میگیرد یا فرد مستحق این حق حقوقات بوده ولی طرف دیگر در قرار داد یا در خارج از قرارداد(ضمان قهری) حق او را تضییع کرده باشد در صورتی که عنوان عمل مجرمانه نباشد و در قانون برای این اقدامات مجازاتی در نظر نگیرد دعوا حقوقی است و مرجع صالح آن دادگاه حقوقی است .
به طور کلی مراحل رسیدگی به یک دعوای حقوقی به شرح ذیل است:
۱. تقدیم دادخواست به دادگاه
۲. باطل نمودن تمبر و پرداخت هزینه دادرسی
۳. ثبت پرونده و ارجاع آن به شورا یا شعب حسب مورد
۴. ثبت پرونده در دفتر دادگاه و تعیین وقت رسیدگی
۵. جلسات دادرسی و حل و فصل اختلاف
۶. انشاء رای (حکم – قرار )
۷. واخواهی
۸. تجدیدنظر خواهی
۹. فرجام خواهی
۱۰. اجرای حکم
انواع دعاوی شایع در دادگاه حقوقی:
دادخواست هاي مربوط به عقود و قراردادها شامل
- تنظيم اسناد رسمي و تحويل مبيع
- ابطال معاملات، دستور موقت مبني بر جلوگيري از نقل و انتقال
- صدور قرار تأمين خواسته در اموال غير منقول
- خلع يد
- قلع و قمع
- مطالبه اجرت المثل ايام تصرف
- مطالبه ديون و خسارات
- دعاوي تقسيط
- فسخ قراردادها
- استرداد مورد معامله
- اثبات مالكيت دادخواست تخليه
- افزايش اجاره بها
- مطالبه اجاره بها و …
دعاوی خانواده شامل مطرح کردن این نوع دعاوی است:
استرداد هداياي نامزدی
مطالبه خسارات وارده ناشي از بر هم زدن نامزدي
دادخواست اجازه ازدواج به دليل خودداري پدر از اذن در ازدواج بدون دليل شرعی و قانونی
دادخواست ابطال عقد نكاح از طرف دختر و پسر به لحاظ وجود اكراه در عقد
اثبات زوجيت دائم و موقت از طرف مرد و زن
الزام زوج به ثبت واقعه نكاح دائم و موقت
بطلان عقد نكاح از طرف مرد و زن به لحاظ عدم ذكر مدت در عقد
مطالبه مهريه با اعمال حق حبس و اعسار از پرداخت هزينه دادرسی
صدور قرار تأمين عين خواسته
تقسيط مهريه
تمكين
تعيين تكليف از طرف زن
مطالبه نفقه معوقه با جلب نظر كارشناس و الزام زوج به پرداخت آن
منع اشتغال زوجه از طرف زوج
دعاوي طلاق از طرف زوج و طلاق توافقي
صدور گواهی عدم امكان سازش به لحاظ تخلف از شروط ضمن عقد
اجازه ازدواج مجدد به لحاظ عدم تمكين زوجه
مجنون بودن زوجه
بيماريهاي صعب العلاج زوجه
محكوميت زوجه به حبس
اعتياد زوجه، ترک زندگی مشترک از طرف زوجه
غايب مفقود الاثر بودن زوجه
فسخ نكاح به لحاظ جنون زوج و ابتلا به عيوبی كه قانون شمرده است
تخلف زوج از شرط صفت و تدليس و تدليس در امر ازدواج به لحاظ باکره نبودن زوجه
ابطال طلاق
الزام زوج به بذل مدت در عقد موقت
الزام زوج به ثبت واقعه رجوع
استرداد طفل از طرف پدر و مادر
الزام به تحويل فرزند مشترک و صدور حكم حضانت طفل
دعاوي سلب حضانت و سرپرستی فرزند مشترک و تعيين حضانت او براي پدر و مادر به لحاظ اعتياد
اشتهار به فساد اخلاق و فحشا
- ابتلا به بيماري هاي روانیت،كدی گری،تكرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف،اعتياد به مشروبات الكلی،دادخواست ملاقات فرزند مشترک با تعيين اوقات ملاقات و زمان و مكان از طرف پدر و مادراسترداد جهيزيه تعيين نفقه فرزند مشترک و ….
2-دعاوی کیفری:
دعاوی کیفری درحقیقت شاخه ای ازحقوق جزا هستند که شامل جرایم، مجازاتها و قوانین جزایی می باشند دعاوی کیفری به آن دسته از دعاوی گفته می شود که در ارتباط با جرم ، مجرم و مسئولیت کیفری است. منظور از جرم هر نوع رفتار اعم از فعل یا ترک فعلی است که در قوانین موضوعه جرم انگاری شده و برای آن مجازات تعیین شده باشد. منظور از مجرم هر شخصی (اعم از حقیقی و حقوقی) است که ارتکاب عمل مجرمانه به او نسبت داده شده و در محکمه صالح صحت این انتساب احراز شده باشد و در نهایت منظور از مسئولیت کیفری قابلیت انتساب عمل مجرمانه به متهم و به عبارت بهتر استحقاق مرتکب عمل مجرمانه به تحمل مجازات است.
– تفاوت بین دعاوی حقوقی و کیفری
اقامهی دعوای حقوقی نیازمند تنظیم و تقدیم دادخواست و در برخی از موارد قانونی، نیازمند تنظیم و تقدیم درخواست میباشد اما طرح دعوای کیفری مستلزم تنظیم شکوائیه است در دعوای حقوقی دادخواست مستقیما به دادگاه تقدیم میشود و پس از پرداخت هزینه دادرسی و ابطال تمبر قابل رسیدگی است ولی در دعوای کیفری شخص باید شکایت کیفری خود را در دادسرا ثبت کند و پس از موجه بودن جرم پس از تحقیقات دادسرا توسط مقام قضایی تحقیق قرار جلب به دادرسی به دادگاه کیفری ارسال میشود
تفاوت بین دعاوی حقوقی و کیفری دیگری که وجود دارد، نتیجه و اثر مترتب بر هر یک از این دعاوی میباشد. همانطور که ذکر شد، طرح دعاوی کیفری زمانی محمل قانونی دارد که رفتار انجام شده که به تضییع حقوق دیگری انجامیده است، دارای عنوان مجرمانه باشد؛ یعنی قانونگذار آن را جرمانگاری نموده و برای آن مجازات در نظر گرفته باشد. مهمترین اثر مترتب بر طرح دعوای کیفری آن است که در صورت صدور حکم محکومیت، شخص محکوم علاوه بر اینکه ملزم میگردد آسیب وارده بر طرف مقابل را جبران نماید، به تحمل مجازات قانونی نیز محکوم میشود. این در حالی است که در دعاوی حقوقی، نمیتوان از دادرس انتظار صدور حکم مجازات شخص محکوم را داشت زیرا اساساً نه وی صلاحیت صدور چنین حکمی را دارد و نه آنکه رفتار ارتکاب یافته جنبهی مجرمانه دارد که منجر به صدور حکم مجازات برای محکوم شود. در این دعاوی ضمانتاجرای قانونی حسب مورد و با توجه به نوع دعوا متفاوت از دعوای کیفری است.
-ویژگی های یک وکیل خوب در شهر کرد:
1-صداقت در گفتار و عمل و شرافت در کار و این که پول و حق الوکاله کلان برایش مسئله نباشد
2-دانش کافی برای احقاق حق موکل در مراجع قضایی
3-دلسوز بودن در روند دادرسی وکیل باید به این باور برسد که پرونده موکل،پرونده خود یا خانواده اوست و شکست موکل شکست اوست .
4-باید پشتکار و تلاش خوبی برای رسیدگی و دفاع از موکل داشته باشد.
5-عدالت را مد نظر داشته باشد و برخلاف عدالت دفاع نکند.
مشاوره حضوری و یا مشاوره تلفنی با وکیل متخصص در شهرکرد
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .