وکیل سرقت در اهواز
یکی از جرایمی که ناشی از علت های مختلف اقتصادی مثل بیکاری ، رکود ،تورم ، گرانی کالا ، سخت شدن امرار معاش و معیشت ، طمع و حرص یک شبه پول دار شدن و….نشات میگیرد سرقت است .دزدی یا سرقت از شایع ترین جرایم در شهر اهواز است که بر اساس آمار کشوری و گزارش مردمی هموطنان عزیز در این شهر مورد هجوم این جرایم قرار میگیرند خب برای اینکه جلوی این معضل گرفته شود اجرای قوانین مجلس باید به خوبی انجام شود.
این اجرا قانون سرقت توسط دادگاه های کیفری رسیدگی میشود و برای اینکه بتوانید به بهترین شکل راهکار های عملی قانونی و قضایی آن را پیگیری کنید با بهترین وکیل سرقت در اهواز که سامانه وکیل نوین پیشنهادش را میدهد ارتباط حاصل فرمایید.
وکیل سرقت در اهواز چه خواسته هایی را بر آورده میکند؟
وکیل یا نماینده قانونی که اجازه بر عهده گرفتن پرونده های دادگستری اشخاص حقیقی یا حقوقی را از طرف کانون وکلا دارد مدافع کسی است که حقوقش در معرض تضییع و تفریط است معمولا کسی که مالش ربوده شده دفاع از چنین شخصی به عنوان زیان دیده اولویت دارد و این شخص توسط وکیل سرقت در اهواز برای رسیدن به مال و دارایی خود میتواند شکایت قضایی علیه کسی که مالش را سرقت کرده انجام دهد اما از طرفی ممکن است کسی که در مقام اتهام جرم سرقت قرار گرفته به اشتباه یا از روی ناآگاهی یا فقدان قصد این کار را انجام داده باشد.
یا اصلا ممکن است شخص متهم واقعا عمل مجرمانه را انجام نداده اما بر اساس قراین و امارات به اشتباه او را متهم کنند یا اصلا ممکن است شخص مجنون باشد که نباید طبق قانون مجازات شود در همه این موارد نیاز به وکیل برای متهم بسیار احساس میشود پس وکیل سرقت بنا بر اقتضا به حمایت کسی که حقوقش در معرض تضییع و تفریط است میپردازد.
برای ارتباط مستقیم با وکیل سرقت در اهواز اینجا کلیک کنید.
سرقت چیست؟
سرقت به عمل مجرمانه ربودن مال متعلق به دیگری گویند و سارق باید عامدانه و آگاهانه به دیگری خسارت مادی وارد نماید تا سرقت محقق شود اثبات سرقت با ظرافت و دقت ویژه ای در دانش حقوقی و عملی همراه است که با داشتن بهترین وکیل سرقت در اهواز میتوانید به این مهم دست پیدا کنید.
جرم سرقت چگونه محقق می شود؟
جرم سرقت از سه رکن در عمل محقق میشود که چنانچکه یکی از ارکان در آن وجود نداشته باشد جرم کیفری سرقت انجام نگرفته و قابل مجازات برای سارق نیست و متهم در این حالت صرفا محکوم به رد مال می شود پس در مرطح کردن جرم سرقت این سه رکن باید اثبات شود.
1- رکن مادی :
رکن مادی عبارت است از اقدام مادی در عمل ربایش یا ربودن ( عملی است که چه آشکار چه پنهان بدون رضایت صاحب مال صورت میگیرد) و شخص باید مال متعلق به دیگری را برباید و ورود خسارت ایجاد شود ( نتیجه دهد)
2- رکن روانی یا معنوی :
این رکن به عامدانه یا آگاه بودن متهم جرم سرقت تاکید دارد که چنانچه سارق مال دیگری را به گمان اینکه مال خود است بردارد و ناآگاه باشد جرم سرقت شکل نگرفته یا اینکه بداند مال دیگری است اما قصد محروم کردن دائمی را برای او نداشته باشد یا با او شوخی کند یا چنانچه فرد متهم دیوانه باشد و هر شکلی که فرد قصد عمد در عمل و قصد نتیجه نداشته باشد جرم سرقت قابل مجازات نیست و متهم باید صرفا مال را به صاحبش برگرداند.
3- رکن قانونی :
هر نوع سرقتی که انجام بگیرد بایستی مستند قانونی ان در قوانین جزایی پیدا شود تا حالت مجرمانه به خود بگیرد به عنوان مثال استفاده موقت از مال دیگری که بدون اجازه او انجام گرفته باید طبق قانون تعریف شده باشد و گرنه جرم سرقتی محقق نشده و استفاده کننده به برگرداندن مال و خسارت استفاده غیر مجاز عمل خود محکوم میشود.
ویژگی های مال مسروقه چه باید باشد؟
یکی از ویژگی های مال مسروقه باید منقول یا قابل انتقال باشد و مالی که غیر قابل انتقال است عنصر مادی ربایش را ندارد.
دومین ویژگی آن باید مال مسروقه مشروع و عقلایی باشد و مالی که ارزش مشروع و عقلایی نداشته باشد مساله سرقتی بودن ان فاقد وجاهت است مثل سرقت مواد مخدر یا مشروبات الکلی .
سومین ویژگی مال مسروقه این است که مال مسروقه باید در تملک واقعی مالک ان قرار داشته باشد .
مشاوره تلفنی و معرفی وکیل سرقت در اهواز اینجا کلیک کنید
انواع سرقت کدام است ؟
1-سرقت حدی:
سرقتی است که در دین اسلام برای آن کیفیت مجازات آن مشخص شده که مجازات آن قطع چهار انگشت دست راست در مرتبه اول ، در مرتبه دوم قطع انگشتان پای چپ، در مرتبه سوم حبس ابد و در مرتبه چهار اعدام است.
چگونه یک سرقت ، سرقت حدی میشود؟
در ماده 268 قانون مجازات اسلامی شرایط آن شامل 14 بند است که به عنوان مثال باید گفت که سارق پنهانی مال را برباید ، مال در حرز و مکان بسته باشد ، سارق حرز را از بین ببرد ، مال مسروقه ارزشش از چهار و نیم نخود طلای بیشتر باشد ، سرقت در زمان قحطی نباشد ، صاحب مال پیش از اثبات جرم علیه سارق شکایت کند ، صاحب مال قبل از اثبات جرم سرقت سارق را نبخشد و…
2-سرقت تعزیری:
در تعریف سرقت تعزیری باید گفت سرقتی است که بر اساس شرایط روز قوانین حکومتی داخل کشور نوع سرقت را مشخص و برای آن جرم انگاری میکنند مجازات های سرقت های تعزیری معمولا حبس و شلاق است و نکته دیگر اینکه مجازات های تعزیری قابل تعلیق ، تعویق ، تبدیل ، تخفیف هستند.
این دو مورد مثلا نمونه هایی از سرقت های تعزیری است که قانون گذار برای آن مجازات خاصی را تدوین کرده است:
جیب بری :
مستند به مواد 657 قانون مجازات اسلامی در بخش تعزیرات: «هرکس مرتکب ربودن مال دیگری از طریق کیفزنی، جیب بری و امثال آن شود به حبس از یک تا پنج سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
راهزنی :
سرقتی است که در راه هاو مکان های عمومی اموال مردم ربوده شود و کسی که این کار را میکند راهزن است و بر اساس قانون جزای ایران هر شخصی در راهها و شوارع و مسیر ها عمومی به نحوی از انحا مرتکب راهزنی شود، مجازات میشود و باید به ۳ تا ۱۵ سال حبس و شلاق تعزیری (۳۳ تا ۷۴ ضربه) محکوم شود.
مشاوره تلفنی و معرفی وکیل سرقت در اهواز اینجا کلیک کنید
امروزه با رشد تکنولوژی ما سرقت رایانه ای هم داریم؟
باید گفت متاسفانه ما با رشد تکنولوژی شاهد دستبرد بسیاری از افراد سود جو به حساب های افراد شدیم که با هک کردن رمز های اول و دوم حساب های بانکی افراد موجودی حساب آن ها را به یک باره خالی میکنند و بر اساس ماده 12 قانون جرایم رایانه ای برای آن ها مجازات تعیین شده که به حیس 91 روز تا یک سال برای آنان مجازات در نظر گرفته شده است. هرچند برای به گیر انداختن مجرمین این گروه با وکیل سرقت در اهواز مشاوره حاصل فرمایید.