وکیل-آزادی-مشروط

فهرست مطالب مقاله

وکیل آزادی مشروط در مشهد + مشاوره با وکیل کیفری

قانون مجازات اسلامی و قانون آیین دادرسی کیفری جدید که در سال 92 تصویب گردید در مراعات کردن حقوق متهم دارای تصمیمات با ماهیت نو و تازه است که در بخش جرایم تعزیری شرایطی از قبیل تخفیف ، تقلیل ، تبدیل مجازات ، تعلیق اجرای مجازات، تعویق صدور حکم ، نظام نیمه آزادی و آزادی مشروط را پیش بینی کرده و قانون به متهمانی که ضرر و زیان جرمی را جبران کرده سابقه محکومیت کیفری نداشته و رضایت شاکی خصوصی را بگیرد و شرایط اصلاح پذیری و برگشتن با رفتار متعارف به جامعه را دارند فرصت داده که بتوانند از این امتیازات این قوانین نو به نفع خود استفاده نمایند حال اگر شما همشهریان عزیز مشهدی در مقام متهم یا مجرم قرار دارید که میخواهید نسبت به این امتیازات آزادی مشروط که قانونگذار تعیین کرده بهره مند شوید بهتر است با بهترین وکیل آزادی مشروط در مشهد ارتباط حاصل بفرمائید.

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل آزادی مشروط در مشهد

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

آزادی مشروط چیست؟

آزادی مشروط در واقع اعطای آزادی است که به محکومان حبس داده میشود که در دوران محکومیت خود همواره از خود حسن رفتار نشان داده و جبران ضرر و زیان گذشته را میکنند و حس ندامت در رفتار آنهاست و این را دادگاه صادره حکم تشخیص می دهد تا دوباره او را با روحیه و رفتار اصلاح شده برای ورود به جامعه اجتماعی بازگردانند.

در آزادی مشروط دادگاه مدت تعیین میکند که فرد مجرم در بیرون از محیط زندان هم از خود حسن رفتار نشان داده و کلیه دستورهای مراقبتی را رعایت کند و از این نظر محکوم به آزادی مشروط تحت شدید ترین تدابیر امنیتی قرار میگیرد و اگر جرمی مرتکب نشود و دستور های مراقبتی دادگاه را رعایت کند آزادی مشروط او تبدیل به آزادی مطلق میشود.

درخواست و پیشنهاد آزادی مشروط از جانب چه کسی است؟

مجرمی که از خود در دوران محکومیت حسن رفتار و اخلاق نشان داده خودش یا وکیل آزادی مشروط در مشهد درخواست آزادی مشروط را ارائه میکند بعد از گزارش رییس زندان به قاضی اجرای حکم و دادستان پیشنهاد حکم آزادی مشروط او توسط آنان به قاضی صادر کننده حکم قطعی ارسال میشود و حکم نهایی آزادی مشروط را دادگاه صادر کننده حکم قطعی به جرم او رسیدگی میکند.

برای گرفتن مشاوره حضوری رایگان از بهترین وکیل مشهد اینجا کلیک کنید.

شرایط اعطای آزادی مشروط :

مستند به ماده 58 قانون مجازات اسلامی سه شرط اصلی برای اعطای آزادی مشروط نیاز است :

1-محکوم در مدت اجرای مجازات همواره از خود حسن اخلاق و رفتار نشان دهد.

2-حالات و رفتار محکوم نشان دهد که پس از آزادی، دیگر مرتکب جرمی نمی شود.

3- به تشخیص دادگاه محکوم تا آنجا که استطاعت دارد ضرر و زیان مورد حکم یا مورد موافقت مدعی خصوصی را بپردازد یا قراری برای پرداخت آن ترتیب دهد.

4- شخص برای اولین بار بخواهد از آزادی مشروط خود استفاده کند و معیار همین است و اگر شخص از قبل دارای سابقه کیفری باشد اهمیت ندارد و آن چیزی که اهمیت دارد استفاده نکردن مجرم از آزادی مشروط است و نکته این است که بر خلاف امتیازات قانونی دیگر برای متهم در آزادی مشروط سوء سابقه اهمیت چندانی ندارد و آن چیزی که اهمیت دارد حسن رفتار مجرم است.

وکیل ازادی مشروط در مشهد

 

شرایطی که در آزادی مشروط T قاضی صادر کننده آن باید رعایت کند:

آزادی مشروط چون جز احکام به حساب می آید فقط از طریق دادگاه صادر کننده حکم قطعی به عمل می آید برای صدور این حکم باید دو شرط  آن را رعایت کرد و نکته این که محکوم باید مدتی معین حبس نسبت به جرم تعزیری خود گذرانده باشد که به این شرح است :

1- در محکومیت های بالای ده سال محکوم باید حداقل نصف مدت حبس را گذارنده باشد. و در محکومیت های ده سال و زیر ده سال حداقل یک سوم مدت حبس را سپری کرده باشند.

2- نکته دیگر در بحث مدت آزادی مشروط است که شامل بقیه مدت حبس میشود ولی در عین مدت آزادی مشروط نمی شود کمتر از یک سال و بیشتر از 5 سال باشد ولی در صورتی که محکوم یک سال از مدت حبس او باقی مانده باشد آزادی مشروط او شامل بقیه مدت حبس است.

در چه صورتی حکم آزادی مشروط ملغی میشود؟

در مدت آزادی مشروط فرد تحت شدید ترین تدابیر امنیتی قرار میگیرد و کوچک ترین خطایی باعث میشود که محکومیت معلق او دوباره به اجرا در می آید و حکم آزادی مشروط او لغو شود حال باید دید که فرد مجرم باید از انجام چه اعمالی پرهیز کند تا حکم آزادی مشروط او لغو نشود:

مستند به ماده 61 قانون مجازات اسلامی مجرم باید از دستور های مراقبتی دادگاه تبعیت کند و در صورتی که دستور های دادگاه را تبعیت نکند برای بار اول یک تا دو سال به مدت مجازات او افزوده میشود و در صورت تکرار عدم تبعیت از دستورات دادگاه آزادی مشروط او لغو میشود و بقیه محکومیت به اجرا در می آید و مستند به همین ماده اگر شخص در حین آزادی مشروط مرتکب یکی از جرایم  عمدی موجب حد، قصاص، دیه یا تعزیر تا درجه هفت شود علاوه بر اجرای مجازات جدید ، بقیه مدت محکومیت به تعلیق افتاده اش به جریان میافتد در غیر این صورت پس از سپری شدن مدت آزادی مشروط ، آزادی او مطلق و قطعی میشود.

دستورات مراقبتی دادگاه شامل  چه مواردی است؟

مستند به ماده 43 قانون مجازات اسلامی فردی که میخواهد از امتیازات قانونی جرم خود استفاده کند ممکن است از طرف دادگاه به یک یا چند مورد از دستور های ملزم شود.

الف- حرفه آموزی یا اشتغال به حرفه ای خاص و کار معین.

ب- اقامت یا عدم اقامت در محل معین.

پ- درمان بیماری یا ترک اعتیاد به مواد مخدر.

ت- پرداخت نفقه افراد واجب النفقه مثل پرداخت نفقه زوجه یا فرزندان.

ث- خودداری از تصدی و رانندگی کلیه یا برخی از وسایل نقلیه موتوری.

ج- خودداری از فعالیت حرفه ای مرتبط با جرم ارتکابی یا استفاده از وسایل مؤثر در آن.

چ- خودداری از ارتباط و معاشرت با شرکا یا معاونان جرم یا دیگر اشخاص از قبیل بزه دیده به تشخیص دادگاه.

آدرس دفتر مرکزی :مشهد- بولوار شاهد -شاهد 33 -برج ایلما -درب ورودی اداری – طبقه چهارم -واحد 401

نویسنده :کارشناس حقوق سید امیرحسین جواهری

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل آزادی مشروط در مشهد

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی فوری
با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود