وکیل متخصص ثبت شرکت
وکیل متخصص ثبت شرکت در سامانه وکیل نوین با تسلط بر قوانین و مقررات شرکتها و نحوه ثبت شرکت، به من در ثبت شرکتم کمک کرد. شما هم اگر دنبال مشاور یا وکیل متخصص هستید، میتونید از طریق سامانه وکیل نوین وکیل متخصص ثبت شرکت را پیدا کنید.
-
چه نوع جمعی شرکت محسوب میشود؟
شرکت از کلمه شراکت و مشارکت اخذ شده است و منظور از شرکت این است که چند شخص (دو نفر به بالا) برای هدف خاصی مثل کسب سود، خیریه و کمک رسانی و … با انجام یک سری فعالیتها با یکدیگر مشارکت کنند تا به هدف مذکور برسند.
-
چند نوع شرکت وجود دارد؟
به طور کلی، براساس هدفی که اشخاص دارند، دو دسته شرکت وجود دارد:
- شرکت مدنی: هر یک از شرکا مقدار سرمایهای را به همراه دارند و به نحو اشاعه فعالیتی را شروع میکنند اما شخصیت حقوقی تشکیل نمیشود و آورده هر شریکی برای خودش است؛ فقط در سود و زیان با یکدیگر شریک هستند. این شرکتها تابع مقررات عام قانون مدنی هستند.
- شرکت تجاری: شرکتهایی هستند که در قالبهای خاصی تشکیل میشوند و میزان سرمایهای که شرکا میآورند، دیگر متعلق به شرکت خواهد بود؛ در واقع، برای شرکت شخصیت حقوقی تشکیل میشود که مستقل از شخصیت اشخاص است. هر یک از انواع شرکتهای تجاری اساسنامهای دارد که طبق همان فعالیت و خط مشی شرکت مشخص شده است. این شرکتها براساس مقررات قانون تجارت شکل میگیرند و منحل میشوند.
-
شرکتهای تجاری چند دسته هستند؟
براساس ماده ۲۰ قانون تجارت، شرکتهای تجاری شامل موارد زیر هستند:
- شرکت سهامی : ۱- سهامی خاص و ۲- سهامی عام
- شرکت با مسئولیت محدود
- شرکت تضامنی
- شرکت مختلط: ۱- مختلط غیر سهامی و ۲- مختلط سهامی
- شرکت نسبی
- شرکت تعاونی تولید و مصرف
بهره بردن از تجربیات و تخصص وکلا و مشاوران حقوقی سامانه وکیل نوین که به تمام قوانین و مقررات ثبت شرکت تسلط دارند، همیشه برای اشخاص مفید واقع شده است.
-
کدام شرکتها باید ثبت شوند؟
شرکتهای مدنی نیازی به ثبت ندارند. مقررات مربوط به ثبت شرکتها مربوط به شرکتهای تجاری است. یعنی طبق قانون تجارت این شرکتهای تجاری هستند که الزاما باید ثبت شوند تا قابل پیگیری باشند. همچنین، شرکتهای دولتی نیز نیازی به ثبت ندارند هرچند که میتوان آنها را هم ثبت نمود.
هر یک از شرکا باید مدارک هویتی خود مثل شناسنامه و کارت ملی و کپی آنها را داشته باشد و آدرس محل سکونت را نیز باید قید کنند و به مشاوره یا وکیل متخصص ثبت شرکت در سامانه وکیل نوین مراجعه کند تا راهنمایی شود. سپس، مدارک به اداره ثبت شرکتها ارسال میشوند.
-
چگونه باید مدارک مربوط به ثبت شرکت تنظیم شود؟
از دیگر مدارکی که برای ثبت شرکت نیاز است، اساسنامه، شرکت نامه، تقاضانامه و … میباشد و باید به امضای همه اعضا برسد که تنظیم آنها نیاز به دقت و رعایت نکات قانونی دارد. در غیر این صورت، مشکل قانونی ایجاد شده و دامنگیر شرکت و اعضای آن میشود. لذا پیشنهاد میشود که برای تنظیم آن، به وکیل متخصص ثبت شرکت یا مشاوره حقوقی تخصصی ثبت شرکت مراجعه کنید.
آیا به قویترین وکیل ثبت شرکت احتیاج دارید؟ میتوانید با سامانه وکیل نوین تماس بگیرید.
-
اگر شرکتی اسم نداشته باشد، میتوان آن را ثبت نمود؟
یکی از ممیزات شرکت (وجه تمایز شرکت از سایر شرکتها) نام شرکت است. شرکتی که قرار است ثبت شود هم باید اسم داشته باشد و هم باید آدرس دفتر اصلی آن به عنوان اقامتگاه تعیین شده باشد. البته اعضا نمیتوانند هر اسمی را انتخاب کنند بلکه مقرراتی وجود دارد مثلا قبلا از این اسم در همان محدوده استفاده نشده باشد، اسم باید فارسی باشد و از حروف لاتین استفاده نشده باشد، از سه سیلاب کمتر نباشد و … . اگر مقررات مربوط به انتخاب نام شرکت به درستی رعایت نشده باشد، در ثبت شرکت گره میافتد.
-
هزینه ثبت شرکت چقدر است؟
با توجه به اینکه انواع مختلفی از شرکتها وجود دارد، بسته به اینکه کدام شرکت انتخاب میشود، هزینه ثبت آن نیز متفاوت خواهد بود. که میتوانید با مشاوره با وکیل متخصص ثبت شرکت یا مشاوره حقوقی تخصصی ثبت شرکت، هزینههای آن را به حداقل برسانید.
مشاوره تلفنی و معرفی وکیل متخصص ثبت شرکت اینجا را کلیک کنید.
-
وکیل نوین چه کمکی به فرآیند ثبت شرکت میکند؟
وکیل متخصص ثبت شرکت در سامانه وکیل نوین چون به قوانین و مقررات شرکتهای تجاری و ثبت آنها تسلط دارد، میتواند:
- فرآیند ثبت شرکتها را تخصصی پیش ببرد که بعدا گرهای ایجاد نشود،
- فرآیند را کوتاهتر میکند،
- هزینهها را کاهش میدهد،
- در تنظیم اساسنامه، شرکت نامه یا تقاضانامه و … مشاوره میدهد و کمک میکند،
- در انتخاب نام موثر خواهد بود،
- شرکتی را برایتان ثبت میکند که مالیات کمتری داشته باشد،
- در انتخاب موضوع فعالیت شرکت خدمات مشاورهای ارائه میدهد،
- در مورد عملیاتهایی مثل ثبت افزایش و کاهش سرمایه، انتخاب هیئت مدیره، قراردادهای شرکت، فعالیتهای مدیران مسئول شرکت و … نظارت داشته باشد،
- برند تجاری مربوط به شرکت را طراحی و ثبت کند،
- دعاوی مربوط به شرکت یا دعاوی علیه شرکت مثل ورشکستگی و .. را پیگیری کند و به اموری مثل داوری و میانجیگری و … بپردازد.
- وکیل متخصص ثبت شرکت در مورد چه شرکتهایی میتواند مشاوره بدهد و وکالت قبول کند؟
سامانه وکیل نوین با همکاری وکلای متخصص ثبت شرکت در زمینه ثبت شرکتهای زیر خدمات تخصصی ارائه میدهد:
- ثبت شرکت ساختمانی
- ثبت شرکت سرمایهگذاری
- ثبت شرکت دارویی
- ثبت شرکت هلدینگ (مادر)
- ثبت شرکت دانش بنیان
- ثبت شرکت سهامی خاص
- ثبت شرکت تعاونی
- ثبت شرکت اینترنتی (رایانهایی)
- ثبت شرکت گردشگری
- ثبت شرکت بازرگانی
- ثبت شکرت با مسئولیت محدود
- ثبت شرکت سهامی عام
- ثبت شرکت تضامنی
- و …
وکیل نوین؛ سایت معرفی وکیل تخصصی در کشور
وکیل نوین با گروه وکلا در کشور با تخصصی کردن پروندهها گام مهمی در جهت موفقیت در دادگاهها برداشته است، با تماس و مراجعه هر شهروند ایرانی به شمارههای اعلام شده بلافاصله تشکیل پرونده گردیده و وکیل متخصص در آن حیطه متناسب با نوع پرونده شما معرفی میگردد .در حین روند پرونده به پیگیریهای مختلف توسط وکلا و کارشناسان دیگر نظرسنجیهایی صورت میپذیرد که در صورت عدم رضایت شما مجددا با وکیل دیگری به مشاوره مینمایید، این امر باعث میشود علاوه بر تسریع در روند پرونده وکیل معین شده دارای تجارب بالا و پاسخگویی مناسب به موکل را دارا باشد.