وکیل-جرایم-رایانه-ای

فهرست مطالب مقاله

بهترین وکیل جرایم رایانه ای

بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای در سامانه وکیل نوین تونست به من کمک کنه که خیلی زود اطلاعات مهمم رو که ازم دزدیده بودن، برگردونم بدوا اینکه ازم سوءاستفاده‌ای بشه. شما هم اگر به وکیل متخصص جرایم رایانه‌ای نیاز داشتید، می‌توانید با بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای در سامانه وکیل نوین ارتباط برقرار کنید.

دسترسی غیر مجاز

ماده ۷۲۹ :

هر فردی که به داده ها یا سامانه های رایانه ای یا مخابراتی به صورت غیر مجاز که توسط تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی پیدا کند ، از نود و یک روز تا یک سال حبس دارد یا از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال هم جزای نقدی شامل آن می شود یا به هردو مجازات محکوم خواهد شد.

 

مشاوره حضوری  و یا مشاوره تلفنی با وکیل جرایم رایانه ای

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

شنود ( شنیدن ) غیر مجاز

ماده ۷۳۰ :

هر کسی محتوای در حال انتقال ارتباطات غیر عمومی در سامانه های رایانه ای یا مخابراتی یا امواج الکترومغناطیسی  یا نوری را شنود کند مجازات آن از شش ماه تا دو سال حبس یا از ده میلیون ریال تا چهل میلیون ریال جزای نقدی و یا هم حبس و هم جزای نقدی محکوم خواهد شد.

جاسوسی رایانه ای

ماده ۷۳۱ :

هر شخصی نسبت به داده های مخفیانه یا سری در حال انتقال یا ذخیره شده در سامانه های رایانه ای یا مخابراتی موجب انجام اعمال زیر شود به مجازات های زیر محکوم می شود :

الف : دسترسی پیدا کردن به داده های ذکر شده یا بدست آوردن آنها یا شنود ( شنیدن ) محتوای مخفیانه در حال انتقال از یک تا سه سال حبس یا از بیست میلیون ریال تا شصت میلیون ریال جزای نقدی یا هر دو مجازات را دارد.

ب : اگر کسی داده های ذکر شده را در دسترس کسی قرار دهد که در صلاحیت او نباشد از دو تا ده سال حبس دارد.

ج : آشکار کردن یا در دسترس قرار دادن داده های ذکر شده برای دولت ، سازمان ، شرکت یا گروه  بیگانه یا نماینده آنها از پنج تا پانزده سال حبس دارد.

وکیل-جرایم-رایانه-ای

تعریف داده های سری : داده های سری یا مخفیانه به داده هایی گفته می شود که آشکار کردن آنها به امنیت کشور یا منافع ملی لطمه می زند.

ماده ۷۳۲ :

هر شخص از روی عمد به داده های سری که در ماده ۷۳۱ آمده است دسترسی پیدا کند و تدابیر امنیتی سامانه های رایانه ای یا مخابراتی را نقض کند از شش ماه تا دو سال حبس یا از ده میلیون ریال تا چهل میلیون ریال جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

ماده ۷۳۳ :

ماموران دولتی که مسوول و ضامن نگهداری و حفظ کردن داده های مخفیانه ( سری ) که در ماده ۷۳۱ آمده است یا سامانه های مربوط هستند و و به آنها آموزش هایی که لازم باشد را داده باشند یا داده ها را در اختیار آنها قرار داده باشند چنانچه در نتیجه بی احتیاطی ، بی دقتی یا رعایت نکردن تدابیر امنیتی به افرادی که صلاحیت ندارد باعث دسترسی شود از نود و یک روز تا دو سال حبس یا از پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال جزای نقدی یا هر دو مجازات و برکناری از خدمت از شش ماه تا دو سال محکوم خواهند شد.

این مجموعه به صورت تخصصی در ارتباط با پرونده های جرایم رایانه ای از جمله سرقت رایانه ای ، شنود غیر مجاز ، افشا تصاویر خانوادگی و شخصی ، هک، امور سایت ها و هاستینگ و دیگر امور رایانه ای توسط وکلای مجرب فعالیت می‌کند.

وکیل نوین؛ سایت معرفی وکیل تخصصی در کشور

وکیل نوین با گروه وکلا در کشور با تخصصی کردن پرونده‌ها گام مهمی در جهت موفقیت در دادگاه‌ها برداشته است،با تماس و مراجعه هر شهروند ایرانی  به شماره‌های اعلام شده بلافاصله تشکیل پرونده گردیده و وکیل متخصص در آن حیطه متناسب با نوع پرونده شما معرفی می‌گردد .در حین روند پرونده به پیگیری‌های مختلف توسط وکلا و کارشناسان دیگر نظرسنجی‌هایی صورت می‌پذیرد که در صورت عدم رضایت شما وکیل معین شده بر روی پرونده تعویض می‌گردد، این امر باعث می‌شود علاوه بر تسریع در روند پرونده وکیل معین شده دارای تجارب بالا و پاسخگویی مناسب به موکل را دارا باشد

 

مشاوره حضوری و یا مشاوره تلفنی با وکیل جرایم رایانه ای

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

8 پاسخ

  1. سلام
    ببخشید درمورد جرایم سایبری هم میتونید مشاوره بدید؟

  2. ببخشید من یه کاناال تلگرامی برای خرید و فروش ارز مجازی دارم
    یه روز یه مشتری که هکر بوده حسابهای مردم رو خالی میکرده و به حساب من پولها رو واریز میکره
    بعد از من هم جنس خودش یعنی ارزمجازی رو دریافت کرد و رفت
    من عکس پاسمورت ازش دارم و یه شماره مویبایل مسدود
    الان مردم هم از من شاکی شدن که من حساباشون رو خالی کردم در حاایکه من که کاری نکردم و در حکم یه معازه دار هستم
    الان من باید چکار کنم وقتی پول طرف دزدی بوده به من جه ربطی داره
    من از کجا باید میدونستم که پول طرف دزدی بوده

    1. پولهای سرقت شده مستقیم به حساب شما واریز شده یااول به حساب دیگه رفته بعد وارد حساب شما شده؟

  3. مستقیم به حساب من اومده و همونجا هم رفته بیرون چون منم ارز مجازی همونموقع از یک سایت معتبر میخریدم و به طرف هکر میدادم
    من رو حساب واسطه ای قرار داده و از من سوع استفاده کرده پولهایی که اومده به حساب من صرف خرید ارز مجازی شده بود همونموقع یعنی از حسابم بیرون رفته بود فقط چیزی که میموند سود خودم بود که اندک بود

    1. شما میتونین تحت عنوان جرایم سایبری از اون شخص شکایت کنید ولی اثباتش کار سختیه

  4. حالا به نظر شما من چکار کنم ؟ منکه کاری نکردم میتونین برام کاری بکنین؟

    1. با این وضعیت بهترین راه اینه که وکیل داشته باشیدوکلای ما به صورت تخصصی در امور مختلف فعالیت میکنند. اگر مایل باشید میتونیم شمارو به وکیل ارجاع بدیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی فوری
با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود