وکیل خانواده در سنندج +مشاوره حقوقی تلفنی
دوستان عزیز شهرستان سنندج این نکته رو به عرضتون برسانم که مقام و شان کانون خانواده از با اهمیت ترین موضوعات در دین اسلام و قوانین حقوقی ایران است به طوری که نهاد ویژه ای برای رسیدگی به آن بنیان نهاده شده که پرونده ها را به صورت دقیق و تخصصی رسیدگی کنند در این بین وکلایی که عادتا در این زمینه فعالیت دارند صرفا پرونده های خانواده را متقبل میشوند و به طوری که به صورت تخصصی به بررسی پرونده ها مشغول میشوند و حس مسئولیت پذیری و دلسوزی زیادی برای توفیق مشکل موکل خود دارند و سامانه وکیل نوین این افتخار را دارد که واسطه خدمت معرفی بهترین وکیل خانواده در سنندج باشد.
مشاوره حضوری و یا مشاوره تلفنی با وکیل خانواده در سنندج
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
پرونده های خانواده از چه نوع پرونده های هستند ؟
پرونده های خانواده جزئی از پرونده های عمومی حقوقی هستند که رسیدگی آن به طور کلی در صلاحیت دادگاه خانواده است و فصلی مجزا از قوانین آن در قانون مدنی وجود دارد و قانون مستقل دیگری به نام قانون حمایت از خانواده که در سال 1392 به روز رسانی شد در باب اجرای عدالت ورزی آن وجود دارد دعاوی خانواده بر محوریت اختلافات میان زوجین ( زن و مرد) است که مهم ترین اختلاف آنان بر سر جدایی و انحلال زوجیت یا همان طلاق است و دعاوی دیگر بین زوجین مطالبه نفقه ،مهریه ، اجرت المثل ، تقسیط مهریه ، الزام به تمکین ، حضانت فرزند، استرداد جهیزیه ، اثبات و رد نسب ، اثبات و ابطال زوجیت ، فسخ نکاح ، الزام به شروط عقد نکاح و… است البته تمام دعاوی خانواده مربوط به زوجین نیست و مطابق ماده 4 قانون حمایت از خانواده موضوعاتی مثل سرپرستی کودکان بی سرپرست ، ولایت و تعیین قیم برای اداره اموال محجوران ، نفقه بستگان، اهدا جنین و تغییر جنسیت هم از موضوعات رسیدگی در دادگاه خانواده است.
در اینجا به سه مورد از دعاوی خانواده اشاره میکنیم :
1-دعوای طلاق :
دعوای طلاق یکی از مهم ترین دعاوی خانواده است که به معنای انحلال حقوقی عقد نکاح به درخواست مرد یا زن یا به صورت توافقی است. در طلاق تمام آثار حقوقی بین زوجین قطع میشود مثل تعهدات زناشویی، تمکین ، نفقه، ارث بری و…. البته زن بعد از طلاق باید عده نگه دارد و نمیتواند در زمان مدت عده که (سه ماه است) با کس دیگر ازدواج کند و در زمان عده زن و مرد به تمام تعهدات خود باید وفادار بمانند البته عده هم انواع مختلفی دارد که باید در این مقاله به آن بپردازیم.
-طلاق از طرف مرد:
طلاق علی الاصول حق مرد است و اختیار دارد در هر زمانی که میخواهد زن خود را طلاق دهد البته باید حقوق مالی زن مثل مهریه و نفقه عقب افتاده ، تنصیف دارای در صورت شرط ، شیر بها ، اجرت المثل ایام زوجیت و… را پرداخت کند مرد میتواند در دادگاه با پس از تعییین و تکلیف حقوق مالی زن از دادگاه گواهی عدم سازش بگیرد و به دفتر خانه مراجعه کرده و زن خود را طلاق دهد البته طلاقی که از طرف مرد باشد طلاقی با عده رجعیه نام دارد که مرد هر زمان که بخواهد میتواند به زن خود رجوع کند بدون اینکه دوباره خطبه ازدواج را بخواند هر چند که زن رضایتی نداشته باشد.
-طلاق از طرف زن :
بی تردید یکی از مشکل ترین انواع طلاق طلاقی است.که زوج با طلاق دادن مخالف باشد. و زن خواهان طلاق باش چون زن حق طلاق گرفتن ندارد. و در شرایط به خصوصی میتواند به تقاضا طلاق بدهد و بدون داشتن وکیل متخصص نمی توان به موفقیت رسید برای طلاق از طرف زن شرایطی وجود دارد که از آن به عنوان عسر و حرج یاد میشود. در بیان دیگر که زن باید شرایط زندگی اش غیر قابل تحمل شود و این به تشخیص دادگاه برسد.و دلیل موجه تلقی شود و این دلایل مطروحه احتیاج به اثبات دارد . وکیل خانواده در سنندج با شناخت دقیق قوانین و موضوع مبتلا به شما و با جمع آوری دلایل برای غیر قابل تحمل بودن زندگی برای زن و حضور موثر در دادگاه این اطمینان را به شما میدهد. که جریان بررسی پرونده شما موفقیت آمیز باشد و حکم طلاق را برای موکله خود به ارمغان بیاورد.
-طلاق توافقی:
1- شناسنامه و کارت ملی زوجین.
2- اصل و در صورت مفقودی رونوشت عقد نامه ازدواج.
3-در صورت اتخاذ وکیل خانواده در سنندج رونوشت وکالتنامه باید ضمیمه دادخواست شود.
4-ارائه نتایج مشاوره های قبل از طلاق به دادگاه.
5- ارائه گواهی دو شیزگی زن از پزشکی قانونی چون این مورد در صورت ادعا هر یک از زوجین میتواند در عده زن و مهریه تاثیر گذار باشد.
2- دعوای مهریه :
مهریه از اصلی ترین حقوق مالی زوجه است که در عقد نامه نکاحیه بین زن و مرد میزان و زمان پرداخت آن را تعیین از طرف مرد برای زن مشخص میشود. و مردی که پرداخت آن را در زندگی مشترک به زن متعهد میدهد مدیون زن است تا وقتی که آن را پرداخت نماید. زن هر زمان که بخواهد (ربطی هم به طلاق ندارد) میتواند در صورت امتناع مرد مطالبه آن را از دادگاه خانواده بخواهد.
انواع مهریه و شرایط مهریه صحیح:
مهریه میتواند هر چیزی که ارزش مالی و منفعت عقلایی و مشروع داشته باشد تعیین شود
1-مهر المسمی :
مهریه ای که در عقد تعیین میشود مهر المسمی نام دارد و تا زمانی که مرد رابطه جنسی برقرار نکند زن مستحق دریافت نصف آن است.
2-مهر المثل :
در زمانی که مهریه در عقد تعیین نشود و در طول رابطه زوجین با زن رابطه جنسی برقرار شده باشد زن بر اساس شان و سطح خودش برایش توسط کارشناس خانواده مهریه تعیین میشود.
3- مهر المتعه :
در زمانی که مهریه در عقد تعیین نشود و با زن رابطه جنسی نشده باشد زن مستحق مهر المتعه است که بر اساس شرایط مالی و استطاعت مرد، میزان و زمان پرداخت آن تعیین میشود.
3-دعوای استرداد جهیزیه :
مطابق قانون مدنی تهیه اموالی که به عنوان اسباب زندگی برای ادامه زندگی مشترک لازم است تحت عنوان نفقه با شوهر است البته صرف تهیه اثاث از طرف شوهر به این معنا نیست که زن مالک وسایل است فقط حق استفاده از آن را دارد مگر در زمان عقد شروط مالکیت دیگری برای وسایل شده باشد از طرفی عرف از قدیم جا انداخته که برای جور شدن هر چه سریع تر وسایل بعض یا کل وسایل را زن تهیه میکند که معمولا این اموال سیاهه میشود و اموالی که سیاهه میشود احراز مالکیت آن برای دادگاه راحت است.
اما فرض بر این است که احراز مالکیت اموالی که سیاهه نشده تکلیفش چیست ؟
در ماده 63 قانون اجرای احکام مدنی آمده است :
مشاوره حضوری و یا مشاوره تلفنی با وکیل خانواده در سنندج
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .