مشاوره اینترنتی تقسیم ارث
افراد در زمان حیات خود اموال ، حقوق ، بدهی و وظایفی دارند که در صورت فوت یا بر اساس وصیت نامه ی تنظیم شده قبل از مرگش یا بر اساس قانون به فرد یا افراد دیگری منتقل می شود که به آن ارث می گویند. حال برای تنظیم وصیت نامه افراد می توانند از مشاوره اینترنتی تقسیم ارث کمک بگیرند. اولین موضوعی که مشاوره اینترنتی تقسیم ارث به افراد گوشزد می کند، آشنایی با افرادی است که می توانند از ارث سهم ببرند. سه طبقه از کسانی که در تقسیم ارث سهم می برند عبارت است از :
طبقه اول : پدر و مادر ، فرزندان و نوادگان
طبقه دوم : اجداد ، خواهر و برادر و فرزندان آنها
طبقه سوم : عمه و عمو ،خاله و دایی و فرزندان آنها
سامانه وکیل نوین با دارا بودن وکلاء و مشاوران مجرب در تمام زمینه های حقوقی آماده ارائه مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین همه روزه در جهت آگاه کردن شما با روند دادرسی در تمام موضوعات مربوط به حوزه تخصص وکیل برای سرعت بخشیدن و اثر دادن به پرونده های حقوقی شما کاربران محترم اقدام میکنند.
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل متخصص در ارث
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
یک شخص می تواند قبل از فوت تا یک سوم از دارایی هایش را وصیت کند و به هر شخص ببخشد یا وقف کند ولی طبق قانون مابقی به وراث می رسد و در قانون ایران واژه ای به نام محروم از ارث پذیرفته نیست. ترکه بر جای مانده از متوفی به ترتیب زیر تقسیم می شود :
۱ – ابتدا هزینه ی کفن و دفن در حد متعارف . اگر بخواهند مراسم با تشریفات برگزار کنند مستلزم این است که اولا دارایی متوفی از بدهی وی بیشتر باشد و دوم اینکه تمام وراث راضی باشند.
۲ – پرداخت بدهی به طلبکارانی که دارای مدرک و سند طلبکاری هستند از جمله زن متوفی که واجب برای دریافت مهریه و نفقه است .
۳ – در این مرحله اگر چیزی باقی مانده بود بین وراث تقسیم می گردد.
اطلاعاتی که مشاوره اینترنتی تقسیم ارث به افراد می دهند
هنگام برقراری ارتباط با مشاوره اینترنتی تقسیم ارث ، می توان از آگاهی های بهترین وکلای کشور بدون اتلاف هزینه و تلاش مازاد و در کمترین زمان ممکن استفاده کرد تا مناسب ترین راهکارهای تقسیم ارث و امور مرتبط با ماترک و غیره را دریافت نمود. یکی از این اطلاعات فرآیند انحصار وراثت و آگهی اظهارنامه مالیاتی بر ارث است. در زیر توضیح کاملی در مورد این فرآیند داده ایم:
فرآیند انحصار وراثت:
برای اینکه تکلیف برجای مانده های فرد فوت شده مشخص شود باید طبق قانون ورثه مشخص شود که به این عمل انحصار وراثت گویند . برای صدور گواهی انحصار وراثت باید شخص یا نماینده ی قانونی وی ظرف مدت کمتر از یک سال از تاریخ فوت متوفی به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی مراجعه کرد و با در دست داشتن مدارک لازم از جمله درخواست پر شده با اطلاعات کامل محل سکونت متوفی و وراث و نسبت هر کدام از وراث با متوفی ،گواهی فوت صادر شده از سازمان ثبت احوال ،رونوشت یا کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی وراث ،اگر همسرش در قید حیات است رونوشت برابر اصل سند ازدواج دائمی متوفی ، استشهادیه مبنی بر منحصر بودن وراث به اشخاص نامبرده و آگهی اظهارنامه ی مالیاتی بر ارث ، درخواست خود را اعلام کند. در صورتی که دارایی های بر جای مانده از متوفی کمتر از حد مشخص شده باشد شورای حل اختلاف با ایجاد جلسه ای با وراث گواهی را صادر می کند اما اگر بیشتر از آن حد باشد درخواست با هزینه متقاضی به مدت یک ماه در روزنامه های کثیرالانتشار چاپ خواهد شد ،در صورت نداشتن دعوی جلسه برگزار و گواهی صادر میگردد اما در صورت داشتن دعوی حل اختلاف در صلاحیت دادگاه عمومی است .
آگهی اظهارنامه مالیاتی بر ارث :
دارایی بر جای مانده از شخص متوفی بعد از پرداخت دیون و بدهی مشمول پرداخت مالیات می گردد که به عنوان مالیات مستقیم تلقی می شود و نحوه ی محاسبه ی آن نسبت به گروه بندی اموال متوفی متفاوت است .در قانون قدیم شخص وارث یا نماینده ی قانونی وی باید پس از ارائه ی اظهارنامه مالیاتی و دریافت گواهی تسلیم اظهارنامه میتوانستند برای انحصار وراثت به شورای حل اختلاف مراجعه کنند اما در قانون جدید می توان بدون گواهی تسلیم اظهارنامه نسبت به انحصار وراثت اقدام کرد. در زمینه ی تقسیم ارث به دلیل پیچیدگی های موضوع و اصطلاحات نامفهوم برای اشخاص عام ، داشتن مشاوره ی حقوقی ارث امر مهمی است چرا که در ایران نیز قوانین شرعی این پیچیدگی ها را افزون تر کرده و تجزیه و تحلیل قوانین ارث از عهده ی هر کسی برنمی آید. استفاده از مشاوران حضوری برای کسانی که مشغله ی دیگری ندارند مناسب است، حال آنان که وقت و هزینه ی مراجعه حضوری را ندارند میتوانند به راحتی از مشاوره اینترنتی تقسیم ارث بهره ببرند.
نحوه تقسیم ارث بین وراث قانونی
زوجه -درصورت داشتن فرزند یک هشتم در صورت نداشتن یک چهارم
زوج -درصورت نداشتن فرزند یک دوم و درصورت داشتن یک چهارم
نکته : اگر زن متوفی بدون وارث باشد تمام ارث بر حق زوج است اما اگر مرد متوفی فاقد وارث باشد زن همان سهم خود را میبرد و مابقی از آن دولت است .
مادر -یک ششم اگر متوفی صاحب فرزند یا خواهر برادر باشد و یک سوم اگر نباشد
پدر – یک ششم اگر متوفی فرزند داشته باشد
دختر -در صورت داشتن پسر توسط متوفی، نصف ارث پسر خواهد برد
فرزند خوانده -ارثی نمیبرد مگر در وصیت قید شود
نکاتی که باید در مورد تقسیم ارث بدانید
اگر مادر در زمان فوت همسر باردار باشد به شرطی که از زمان فوت تا تولد نوزاد بیشتر از ده ماه نگذرد ارث خواهد برد.
اگر از اینکه وارث شخص متوفی محسوب می شوید و از او ارث می برید یاخیر دچار تردید هستید و یا معتقد هستید در حق شما ناداوری شده است با مشاوره اینترنتی تقسیم ارث مشورت کنید .
در صورتی که فرزند پدری قبل از پدر دچار مرگ شود نه تنها از پدر ارثی نمیبرد بلکه فرزندان وی نیز از دریافت ارثیه بی نصیب می شوند مگر اینکه در وصیت نامه ی معتبر قانونی ذکر شود و متوفی از یک سوم حق خود در تعیین ارث به آنها اشاره کند .
پس از فوت زوج اگه زوجه دارای سند ازدواج دائمی با زوج باشد میتواند نسبت به دریافت مهریه اش بعد از فوت اقدام کند و نسبت به مابقی بدهی های متوفی ارجح تر است و باید ابتدا از دارایی برجای مانده ی متوفی پرداخت گردد و مابقی ارث در صورت نداشتن طلبکار تقسیم می شود .
اگر متوفی ارث را در وصیت نامه ای که از نظر قانون معتبر باشد ناعادلانه از نظر وراث تقسیم کرده باشد ، وارث با در دست داشتن مستندات کافی میتواند از قانون تقاضای تجدید نظر کند ، برای اینکه مراحل درخواست نفی وصیتنامه و نحوه ی تنظیم و ارائه ی آن را بدانید از مشاوره اینترنتی تقسیم ارث کمک بگیرید.
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل متخصص ارث
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .