وکیل طلاق در سمنان
با سلام به همه شما همراهان خون گرم سمنانی، ماریا محمدرضائی هستم کارشناس حقوقی وکیل نوین، خیلی خوشحالم که در خدمتتونم تا در رابطه با مقاله وکیل طلاق در سمنان خدمت شما نکات مفیدی رو عرض کنم.
این درک رو دارم که بسیاری از شما عزیزانی که به دنبال وکیل طلاق در سمنان هستید، شاید قصد ادامه ندادن به یک رابطه نادرست رو در سر داشته باشید. بنابراین از اونجایی که شاید بسیاری از شما شهروندان سمنانی نیاز فوری به اطلاعات کافی و کاربردی در خصوص وکیل طلاق در سمنان داشته باشید، سریعا به ادامه مقاله میپردازم و از شما دعوت میکنم که تا انتهای این مقاله مطالعه کنید. این وعده رو به شما عزیزان میدم که با خواندن کامل این مقاله پاسخ بسیاری ازسوالات خودتون رو دریافت کنید.
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل طلاق در سمنان
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
طلاق گرفتن در سمنان
اول از همه باید بدونیم طلاق به چه معنی؟ آیا فقط مردا میتونن طلاق بدن؟ یا خانم ها هم در مواردی میتونن طلاق بگیرن؟ اگر کسی در عقد نامه یا همون قواله ازدواج حق طلاق نگرفته باشه دیگه نمیتونه طلاق بگیره؟ پاسخ همه این سوالات در ادامه مقاله وکیل طلاق در سمنان داده شده.
خود طلاق به معنی یک عمل حقوقی یک طرفه است که به عقد نکاح پایان میده، به عبارتی همون زن و شوهر رو از هم جدا میکنه، ولی خب فقط این طلاق نیست که باعث جدایی زن و مرد میشه، بلکه حتی موارد دیگری رو در قانون داریم که باعث فسخ نکاح و بطلان نکاح میشه. شاید سوال کنی اصلا فرق بطلان با فسخ چیه یا اصلا بپرسی نکاح چیه؟ همون عقد کردنه؟!
بزارین اول از همه نکاح رو براتون توضیح بدم، نکاح تعریفی خاصی براش توی قانون مدنی نیومده ولی خب فقها اینطور نکاح رو تعریف کردن:
گرفتن طلاق توافقی 10 روزه در شهر شما اینجا کلیک کنید
نکاح عقدی است که به موجب آن زن و مردی به منظور تشکیل خانواده و شرکت در زندگی با یکدیگر متحد میشوند.
خلاصه منظور از نکاح همون ازدواج کردن خودمونه که توی عرف داره اتفاق میوفته ولی خب 2 نوع نکاح داریم. نکاح دائم و نکاح موقت، نکاح موقت همون ازدواج موقت( عرف میگه صیغه کردن ) هست، که مثل ازدواج دائم زوجه یا همون خانم مهریه داره ولی زن و شوهر از همدیگر ارث نمیبرن ولی اگه نوزادی حاصل از یک ازدواج موقت باشه از پدر و مادرش ارث میبره. حتی اگر خانمی صیغه یک آقایی شده باشه و توافق نکردن که جایی ثبت نشه و بعد اون خانم باردار بشه، میتونه اون آقا رو الزام کنه که ازدواج موقت رو ثبت کنه و وقتی به دنیا اومد برای نوزاد آقا باید شناسنامه بگیره.
نکته: ماده 1041 قانون مدنی بیان کرده عقد کردن دختر قبل از رسیدن به سن 13 سال تمام شمسی و پسرقبل از رسیدن به سن 15 سال تمام شمسی منوط است به اذن ولی(اجازه پدر یا پدربزرگش) و با رعایت مصلحت که به تشخیص دادگاه صالح.
اگر مردی بدون شرایط این ماده با دختری ازدواج کنه که به بلوغ نرسیده به حبس تعیزی درجه 6 محکوم میشه!
سوال: خانمی با یک آقایی ازدواج دائم انجام دادن ولی آقا حاضر نیست ثبتش کنه، میتونم کاری کنم که ثبت بشه؟
جواب: بله، چون ثبت کردن نکاح دائم طبق قانون حمایت از خانواده لازم هست، اگر اون آقا تا یک ماه بعد ثبت نکنه، خانم میتونه دادخواست “الزام به ثبت واقعه ازدواج دائم” بده همچنین اون آقا به جزای نقدی یا حبس تعزیری محکوم میشه اگه این ثبت رو انجام نده!
نکته: در ازدواج موقت اصولا نیاز به ثبت اون نیست ولی در صورت باردار شدن خانم یا توافق کردن زن و شوهر باید ثبت بشه.
تفاوت بطلان نکاح و فسخ نکاح چیست؟
وقتی میگیم بطلان نکاح یعنی اون ازدواج شما از اول باطل بوده، یعنی شما زن و شوهر نشدید اصلا! فکر میکردید شدید! یعنی چی؟ یعنی مثلا فرض کن بلند شدی رفتی خاستگاری یک خانم متشخص،محترم، همه چی تمام، بعد فرداش متوجه شدی اون خانم اصلا شوهر داشته!( چون ماده 1034 قانون مدنی میگه با زنی که موانع نکاح نداشته باشه میتونی ازدواج کنی که یکیش همین شوهر داشتن، که مانع ازدواج اون هست) یا مثلا فکر کن شما با یک آقایی ازدواج کردی بعد متوجه شدی اون آقا اصلا مسلمون نیست! یهودیه! اینجا ازدواج شما اصلا ازدواج نبوده، باطل بوده، همونجا میتونی از خونه بزنی بیرون!
اما در رابطه با فسخ نکاح ازدواج کاملا صحیح انجام شده، اما بنا بر دلایلی که میتونه از طرف شوهر باشه یا خانم، به رابطه زوجیت پایان بده مثلا مردی بدون رضایت همسر اول بره با یک خانومی ازدواج کنه که اینجا همسر اول به استناد ماده16 و ماده17 میتونه گواهی عدم سازش بگیره و درخواست طلاق بده. با مشورت گرفتن از وکیل طلاق در سمنان که دارای تجربه در حوزه خانواده و طلاق هست، میتونه شمارو آگاه کنه که به چه صورتی بهتر برای جدا شدن اقدام کنید و همین امر باعث میشه که روند جدایی شما سریع تر انجام بشه.
سوال: من 8 ساله با آقایی در سمنان زندگی میکنم. متوجه شدم همسر من خانمی رو صیغه کرده آیا میتونم جدا بشم ؟
جواب: بله، اطلاق کلمه همسر در ماده 16 و 17 قانون حمایت از خانواده شامل ازدواج موقت یا همون صیغه کردن هم میشه، که اگه بدون رضایت همسر اول باشه همسر اول میتونه تقضای گواهی عدم سازش کنه و با استفاده از وکیل طلاق در سمنان مراحل جدا شدن طی کنه.
به دنبال طلاق گرفتن باید اون موضوعاتی که بعد طلاق رخ میده رو تعیین و تکلیف کنیم. مثل تعیین کردن حق حضانت،مسئله مشخص شدن تکلیف جهیزیه و مسئله پرداخت حق و حقوقات زن مثل نفقه، مهر المسمی، مهرالمثل و مهر المتعه، که به وسیله وکیل در سمنان گرفتن تمام این حقوقات آسان تر میشه. شاید بپرسی یعنی چی؟ یعنی ما خانوم ها 3 تا مهریه داریم؟! در ادامه مقاله وکیل طلاق در سمنان خدمتتون عرض خواهم کرد.
گرفتن مهریه توسط وکیل در سمنان
به گفته وکیل طلاق در سمنان در قانون مدنی مهریه به سه گونه هست:
1- مهرالمسمی 2- مهر المثل 3- مهرالمتعه
مهرالمسمی: همون مهریه است که تعیین کردین و داخل عقدنامه قید کردید
مهرالمثل: اگر در عقدنامه مهریه تعیین نکرده باشید، یه مبلغی رو برای خانم بر اساس وظایف و کارهایی که کرده در نظر میگیرن
مهرالمتعه: طبق ماده 1093 قانون مدنی هرگاه مهر در عقد ذکر نشده باشد و شوهر قبل از نزدیکی و تعيين مهر زن خود را طلاق دهد زن مستحق مهرالمتعه است و اگر بعد از آن طلاق دهد مستحق مهرالمثل خواهد بود
سوال: خانمی از طریق وکیل نوین با مشاوره از وکیل طلاق در سمنان پرسیده، مهریه من 1 واحد آپارتمان 140 متری در شهرک دهخدا در شهر سمنان بعدا فهمیدم اصلا همچین آپارتمانی وجود نداره و دروغ گفته، الان دیگه مهریه ندارم؟
وکیل طلاق در سمنان: هرگاه مهریه در زمان عقد وجود خارجی نداشته باشه، آقا باید مثل یا قیمت اون رو به شما پرداخت کنه(یک آپارتمان مثل همون یا قیمتش)
انواع طلاق
طلاق رجعی
اصولا چون طلاق حق مرد است و زن دخالتی در آن ندارد طلاق رجعی است به این معنا که زن بعد از طلاق به مدت سه ماه عده نگه میدارد و در این مدت حق ازدواج ندارد و مرد در طلاق رجعی میتواند در این سه ماه رجوع کند بدون اینکه دوباره خطبه عقد خوانده شود.نفقه زن در این دوران بر عهده مرد است و در این دوران هریک از زوجین که فوت کند دیگری از او ارث میبرد.
طلاق بائن
در طلاق بائن بر عکس طلاق رجعی که مرد در مدت عده حق رجوع دارد در این نوع طلاق مرد در زمان به سر بردن عده زن حق رجوع ندارد و رابطه زوجیت کامل قطع میشود و زن در مدت سه ماهه عده مستحق نفقه نیست مگر آنکه باردار باشد و تا وضع حمل نفقه او بر عهده مرد است.
در طلاق بائن زن و مرد در مدت عده از یکدیگر ارث نمی برند موارد طلاق بائن به شرح زیر است :
1-طلاق زن غیر مدخوله یعنی زنی که در زمان رابطه زوجیت خود به هیچ عنوان نزدیکی جنسی نکرده باشد و یا باکره باشد.
2-طلاق زن یائسه یعنی زنی که دیگر دوران قاعدگی اش تمام شود و دیگر قادر به بچه دار شدن نباشد.
3-طلاق خلع و مبارات یا همان طلاق توافقی که مرد در ازای بخشیدن کلی یا جزئی مهریه، زن را طلاق میدهد.
4-طلاق از طرف زن که به خاطر عسر و حرج و غیر قابل تحمل بودن زندگی مشترک برای زن مستند به ماده 1130 قانون مدنی، مثل کتک زدن خانم به طور شدید و مستمر که باعث میشه خانم رو در تنگنا قرار بده یا اعتیاد شوهر به مصرف مواد که باعث میشه اساس زندگی نابود بشه.
فرق طلاق و فسخ نکاح
هردو از موارد انحلال نکاح هستندولی طلاق تشریفات خاصی رو داره، و حقی هست برای مرد در نظر گرفته شده. ولی در فسخ نکاح رجوع مرد دیگه وجود ندارد و به عبارتی موارد فسخ نکاح هم برای مرد وجود دارد هم برای زن که موارد آن محدود است و بیشتر موارد آن به خاطر عیب داشتن عیوب در اندام و روان زن و مرد که مهم ترین آن جنون،ناتوانی جنسی زن و مرد،جذام ،نداشتن صفتی که در عقد تصریح شود واگر هم یکی از طرفین ( خانم یا آقا ) مخفی کرده باشن این مشکلات رو بازهم حق فسخ دارن و میتونن ازدواج فسخ کنن است.
مراحل طلاق از طرف مرد
در قدیم مرد هر زمان که اراده میکرد میتونست به دفتر خانه ازدواج خود رجوع کند و زن خود را طلاق دهد اما در حال حاضر به سبب صیانت و برقرای نظم و کیان خانواده قانونی وجود دارد که حتی مرد هم که حق طلاق با اوست باید به دادگاه مراجعه کرده و از دادگاه پس از پرداخت کلیه حقوق مالی زن از دادگاه گواهی عدم سازش بگیرد و بعد از آن به دفتر خانه برای طلاق مراجعه کنه. پیشنهاد میکنم اگر شوهر شما قصد چنین کاری رو داره از وکیل طلاق در سمنان مشورت بگیرید.
علاوه بر طلاق، مرد میتونه بر اساس یک سری اتفاقاتی که برای خانم به وجود میاد، نکاح رو فسخ کنه، مثل بیماری برص، ،کور شدن 2 تا چشم، زمین گیر شدن خانم مثلا فلج گردن به پایین ( البته مرد های درجه 1 این کارو نمیکنن، مرد های درجه 2 و 3 و به پایین هستن که همچین کاری میکنن، سعی کنین با آدم های درجه 1 وارد رابطه بشید)
خالی از لطف نیست که بهتون بگم خانم میتونه در خواست توقیف اموال رو تا تعیین شدن حق و حقوقات خودش از دادگاه طلب کنه. مال مرد توقیف میشود و خانم میتونه مالی رو از طرف شوهر معرفی کنه. غیر از مستثنیات دین اموال او توقیف میشود. ( مثلا شوهرش یک تاکسی داره که با اون مخارج زندگی خودش رو درمیاره، این تاکسی رو نمیشه توقیف کرد ) پیشنهاد میکنم برا این اقدامات از یک وکیل طلاق در سمنان مشورت بگیرید.
در این زمان حضانت فرزندان مطابق با قوانین و مقررات است و لازم است گفته شود که برخلاف تصور بعضی ها اگر خیانت زن به شوهر ثابت شود مهریه او ساقط نمیشود.
طلاق یکطرفه از طرف زن
قانون حق طلاق برای مرد درنظر گرفته، و زن در این مورد حقی ندارد مگر اینکه زن وکالت در طلاق از طرف شوهر داشته باشد ( حق طلاق ) و یا در عسر و حرج و شرایطی قرار بگیرد که ادامه زندگی برایش غیر قابل تحمل باشد.
موارد این عسر و حرج بستگی دارد به وارد شدن و اختلال در زندگی زناشویی پس حصری و محدود نیست و میتواند هر اتفاق و شرایطی که زندگی را دچار خدشه کند و ادامه زندگی را برای مرد غیر قابل تحمل کند که بستگی به نظر قاضی داره:
1-عدم پرداخت نفقه به صورت متوالی به مدت 6 ماه و به صورت متناوب 9 ماه در مدت یک سال بدون عذر موجه.
2-ترک زندگی زناشویی توسط شوهر بدون عذر موجه.
3-اعتیاد شوهر به مواد مخدر و مواد الکلی.
توضیح :اعتیادی که منجر به بیکاری مرد، و وارد نمودن ضرر به سلامت جسمی و روحی زن و فرزند گردد.
4-محکومیت شوهر به حبس بالای پنج سال.
5- ضرب و شتم یا هرگونه سوء رفتار مستمر زوج که عرفاً با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد.
6-ابتلاء زوج به بیماریهای صعب العلاج روانی یا ساری یا هر عارضه صعب العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.
7-عدم رعایت شغل متناسب با حیثیت خانوادگى زوجه
8-ازدواج مجدد بدون رضایت همسر اول
و هر عاملی دیگر که زن بتواند اثبات کند که در شرایط سخت زندگی قرار گرفته و دادگاه موجه تشخیص دهد و زن را در شرایط عسر و حرج قرار دهد. در صورتی که شرایط خاصی دارید و نمیدونید موجب عسر و حرج هست یا نه با وکیل طلاق در سمنان تماس بگیرید.
طلاق توافقی در سمنان
یکی از موارد پر کاربرد در طلاق این است که زوجین از یکدیگر کراهت دارند و از آنجایی که مرد حق طلاق دارد و زن هم تمایل به طلاق گرفتن از مرد دارد در این صورت زوجه با در ازای بخشیدن بخشی یا کل مهریه به مرد وکالت در طلاق میگیرد. بسیار پیش آمده که بعضی از خانم ها، شوهرشون که قصد طلاق دادن رو داره، از تصمیم به دادن وکالت در طلاق یا طلاق پشیمون میشه( میزنه زیر قول و قرار ) و اینجاست که مشاوره گرفتن از و داشتن وکیل طلاق در سمنان کمک کننده خواهد بود تا این اتفاقات رخ نده.
در کل زوجین بر سر مسائل مختلف مثل حضانت، جهیزیه و نفقه میتونن توافق کنن، وگرنه این مسائل حاشیه ای پس از طلاق مطابق با قانون و مقررات است.
در طلاق توافقی ابتدا باید چند جلسه مشاوره برای ایجاد تفاهم و سازش قبل از طلاق رفته باشند.( توصیه میکنم با مشورت گرفتن از یک وکیل طلاق در سمنان، وکیل رو در جریان بزارید )
این دوره 45 روز به صورت تخصصی دنبال میشه
در صورت اصرار زن و شوهر بر طلاق گواهی عدم انصراف از طلاق از مرکز مشاوره و غربالگری گرفته می شود که به استناد آن دادخواست طلاق توافقی در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت می شود.
توجه داشته باشید که اگر این روش را انتخاب می کنید حتی با داشتن وکیل و یا وکالت در طلاق هم، زن و شوهر متقاضی، الزام به شرکت در جلسه مشاوره دارند مگر اینکه در موارد خاص مرکز غربالگری گواهی عدم انصراف را بدون مشاوره صادر کند.
مرحله اول: در صورتی که زوجین متقاضی طلاق توافقی باشند دادگاه باید موضوع را به مراکز مشاوره خانواده ارجاع دهد در این مورد طرفین می توانند خود ابتدا به مراکز مشاوره خانواده مراجعه کنند ماده 25 قانون حمایت خانواده. مراکز مشاوره خانواده سعی در سازش زوجین میکنند.(بهتر از وکیل طلاق در سمنان حضور داشته باشد)
اگر زوجین از تقاضای طلاق منصرف نشوند با مشخص کردن موارد توافق برای تعیین تکلیف و اتخاذ تصمیم به دادگاه ارسال میکنند.
مرحله دوم: دادگاه خانواده موارد توافق را بررسی و سعی در ایجاد سازش بین زن و شوهر میکنند.
اگر سازش محقق نشد دادگاه به صدور گواهی عدم امکان سازش اقدام میکند.
مرحله سوم: مراجعه به دفتر رسمی ازدواج و طلاق میباشد.
مرحله چهارم: باید قطعیت گواهی عدم امکان سازش پس از قطعی شدن به وسیله دادگاه صادر کننده رای نخستین به دفترخانه رسمی ازدواج و طلاق ارسال شود.
مرحله پنجم: زوجین باید حداکثر ظرف سه ماه گواهی عدم امکان سازش را به دفترخانه تسلیم کنند.
مرحله ششم: اجرای صیغه طلاق با رعایت جهات شرعی در دفترخانه یا در محل دیگر با حضور سردفتر انجام میگیرد ماده 37 قانون حمایت خانواده
مزایای حضور وکیل طلاق در سمنان در دعاوی خانوادگی
- انجام کلیه مراحل توسط وکیل طلاق در سمنان که آشنا به تمام روند دادرسی است باعث میشه در کمترین مدت زمان ممکن کار طلاق انجام بشه.
- اصولا نیاز به حضور هیچ یک از زوجین نمیباشد مگر در جلسه مشاوره و اجرای صیغه طلاق( قضات دادگاه خانواده هم اصولا حضور طرفین رو الزام میکنن ) .
- تنظیم دادخواست طلاق توافقی که در حکم پی و بنیان مراحل و روند دادگاه می باشد در صورتی که ناقص تنظیم شود زمان رسیدگی را طولانی می کند مشورت گرفتن از وکیل طلاق در سمنان برای نگارش دادخواست میتونه کمک کننده باشه .
- دیگر نیاز به حضور زوجین نیست و از تنش و اختلافاتی احتمالی زوجین در ملاقاتی که باهم دارند جلوگیری می شود.
- حضور وکیل طلاق در سمنان از طولانی شدن روند رسیدگی جلوگیری می کند .
- هرچند حضور وکیل طلاق در سمنان مستلزم هزینه و حق الوکاله می باشد ولی از هزینه های سنگین بی جهت و احتمالی آینده که شاید مالی هم نباشد، پرهیز می شود.
- عدم استرس و آگاهی کامل موکل از روند و مدت دادرسی
- رسیدن به نتیجه مطلوب در زمان کمتر
میزان تاثیر وکیل طلاق توافقی
وکلایی که به صورت تخصصی در زمینه خانواده کار میکنن توانایی این رو دارن که با گفتگو و صحبت های خاص خودشون بتونن همسر شمارو برای طلاق دادن قانع کنن، این کار به قدری میتونه برای شما مفید واقع بشه که دیگه نیاز نباشه هزینه های زیادی برای وکیل و دادگاه خرج کنید و در نهایت هم منتظر حکم دادگاه بمونید که آیا با طلاق موافقت کنه یا خیر.
پشتیبانی 24 ساعته
کارشناسان حقوقی وکیل نوین در خدمت شما هستن تا در انتخاب بهترین وکیل شما رو راهنمایی کنن
بیش از 12000 موکل به ما اعتماد کردن
شما هم میتوانید با اعتماد کامل پرونده خودتون رو به وکلای ما بسپارید
مشاوره تلفنی
با استفاده از وکیل نوین شما میتوانید با بهترین وکیل مشاوره تلفنی انجام دهید
همکاری با بیش از 2000 وکیل در سراسر ایران
شما عزیزان میتوانید با بهترین وکیل متخصص در هرکجای ایران ارتباط برقرار کنید
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل طلاق در سمنان
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .