وکیل حقوقی در نیشابور
اگر ساکن شهر نیشابور هستید و احتیاج به وکیل حقوقی در نیشابور دارید میتوانید پس از مطالعه مطالب زیر در خواست وکیل کنید.
دعاوی حقوقی به دعاوی گفته میشود که به موضوعات مدنی ، مادی و حقوقی رسیدگی میکند و به جنبه کیفری و مجازات آن ارتباطی ندارد.
در صورت نیاز به وکیل حقوقی در نیشابور یا مشاور میتوانید فرم درخواست وکیل را پر کنید تا همکاران ما با شما تماس برقرار کنند.
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل حقوقی در نیشابور
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
موضوعاتی که در دعاوی حقوقی بررسی میشه موضوعاتی چون چک ، سفته – قراردادها ، فسخ قراردادها – ملکی – ثبتی -تنظیم سند -ارث ، وصیت – الزام به تحویل مبیع (خرید و فروش)- اجاره و رهن- استرداد اموال-اعتراض ثالث-جلب ثالث-مطالبه سرقفلی -رفع مزاحمت -رفع تصرف-قراردادهای پیمانکاری-کارگر وکارفرما -بیمه و تامین اجتماعی-تامین دلیل-وقف – حق شفعه-استرداد اموال-اعلام ورشکستگی-دستور موقت-ابطال سند مالکیت-الزام به تنظیم سند اتومبیل -مطالبه ثمن-و…..
در اینجا چند مورد از موارد بالا را به صورت موادی که در قانون آمده است بررسی میکنیم.
اجاره
اجاره : عقدی است دو جانبه بین موجر و مستاجر که شخص مالک و کسی که اذن در تصرف دارد منفعت مال خود را در مدت مشخص و برای انجام کار معین به دیگری تملیک میکند.
وصیت
وصیت :به معنای نوشته ای است که شخص درباره ی اموال خود تصمیم گیری میکند .که بعد از فوتش به اجرا در آید .
وصیت به دو قسم تقسیم میشود : وصیت تملیکی و وصیت عهدی
در ماده 826 قانون مدنی آمده است که : وصیت تملیکی : عبارت است از اینکه کسی عین یا منفعتی را از مال خود برای زمان بعد از فوتش به دیگری مجاناً تملیک کند.
وصیت عهدی : عبارت است از اینکه شخصی یک یا چند نفر را برای انجام امر یا اموری یا تصرفات دیگری مامور مینماید.
کارگر و کارفرما
در ماده 2 قانون کار گفته شده است که :کارگر از لحاظ این قانون کسی است که به هر عنوان در مقابل دریافت حق السعی اعم از مزد ، حقوق ، سهم سود و سایر مزایا به درخواست کارفرما کار می کند .
در ماده 3 همین قانون گفته شده است که : کارفرما شخصی است حقیقی یا حقوقی که کارگر به درخواست و به حساب او در مقابل دریافت حق السعی کار می کند. مدیران و مسئولان و به طور عموم کلیه کسانی که عهده دار اداره کارگاه هستند نماینده کارفرما محسوب می شوند و کارفرما مسئول کلیه تعهداتی است که نمایندگان مذکور در قبال کارگر به عهده می گیرند .در صورتی که نماینده کارفرما خارج از اختیارات خود تعهدی بنماید و کارفرما آن را نپذیرد در مقابل کارفرما ضامن است.
بیمه و تامین اجتماعی
در ماده 2 قانون بیمه و تامین اجتماعی گفته شده است که :بیمه شده شخصی است که راساً مشمول مقررات تأمین اجتماعی بوده و با پرداخت مبالغی به عنوان حق بیمه حق استفاده از مزایای مقرر در این قانون را دارد.
وقف
در ماده 55 قانون مدنی آمده است که :وقف عبارت است از اینکه عین مال حبس و منافع آن تسبیل شود.
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل حقوقی در نیشابور
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .