مشاوره حقوقی واتساپی
مشاوره حقوقی واتساپی

مشاوره حقوقی واتساپی (whatsapp)

چنانچه میخواهید مشاوره حقوقی به صورت واتساپ با مشاورین وکیل نوین داشته باشید به راحتی میتوانید به شماره 09151026897 پیام بدید و مشاوره حقوقی واتساپی داشته باشید و از کارشناسان حقوقی ما پرسش های حقوقی خود را بپرسید.

همین الان قرارداد یا رای یا درخواست لایحه‌تان را در واتساپ برای ما بفرستید تا از خدمات مشاوره سامانه تخصصی وکیل نوین استفاده کنید.

مشاوره واتساپ

مشاوره حقوقی آنلاین با واتساپ

امروزه مشاوره حقوقی آنلاین به دلیل صرفه جویی در وقت و هزینه ها از استقبال زیادی روبرو شده است . شما می تونید در هر زمان و مکان خاصی که باشید با تلفن همراه هوشمند خود سوالات حقوقی خود را از وکیل متخصص بپرسید سامانه وکیل نوین در همه زمینه ها از جمله خانواده ، حقوقی ، کیفری ، ملکی ، ارث ، مواد مخدر و … وکیل متخصص خود را دارد و شما می توانید به صورت تخصصی مشاوره حقوقی بگیرید و مشکلتونو حل کنید. 

مزایای مشاوره حقوقی واتساپی 

مشاوره حقوقی واتساپی

از مزایای مشاوره حقوقی واتساپی این است که در صورتی که شما نتونین حضوری به دفتر وکیل مراجعه کنین می تونین با هماهنگی قبلی از طریق واتساپ مشاوره حقوقی تصویری داشته باشید و با وکیل متخصص مرتبط با موضوعتان مشاوره داشته باشید. حتی اگر شرایط تماس تصویری هم نبود می تونید با ارسال مدارک و مستنداتی که برای پروندتون دارید به واتساپ ، از وکیل مربوطه راهنمایی کامل بگیرید.

اهمیت مشاوره حقوقی واتساپی

اهمیت تصمیمات حقوقی و کیفری :

گاهی از اوقات تصمیماتی می‌گیریم که مدتی بعد از عمل خود پشیمان می‌شویم  خصوصا در فعالیت‌های حقوقی که یک تصمیم اشتباه ممکن است نتیجه‌هایی غیر قابل جبران داشته باشد این نشان دهنده اهمیت مشاوره حقوقی است و اگر مشکلی در انتخاب شما وجود دارد با راهنمایی شخص مشاور راه درست را انتخاب کنید.

زمان‌بر بودن پروسه رسیدگی پرونده:

یکی از دلایلی که موجب طولانی شدن پروسه رسیدگی به پرونده می‌شود آشنا نبودن افراد به مسائل حقوقی و کیفری است.

قبل از شروع پرونده مشاور حقوقی می‌تواند با راهنمایی شما و نشان دادن راه‌های ساده و مناسب‌تر به شما در کاهش زمان رسیدگی به پرونده کمک کند همچنین در نتیجه هم تاثیر بهتری بگذارد.

مشاوره واتساپی طلاق توافقی

در طلاق توافقی باید روی سه مسئله دو طرف به توافق برسند طلاق ، مهریه و در صورت داشتن فرزند روی حضانت و  تقاضای گواهی عدم سازش بکنند. برای طلاق توافقی دو طرف یا زوجین باید با شناسنامه و عقدنامه به دادگاه مراجعه کنند و بر سر مسائل مالی از قبیل مهریه و نفقه و جهیزیه و حضانت و ملاقات او به توافق برسند و دادخواست بدهند.

نمونه سوالاتی که در واتساپ پرسیده می شود :

میخواهم از شوهرم بخاطر نداشتن کار ثابت و درآمد و داشتن قرض و وام و قسط زیاد که قادر به پرداخت آنها نیست و ضامن اغلب وامهایش هم من هستم طلاق بگیرم، فقط حضانت دختر ۲/۵ ساله ام را میخواهم باید از کجا شروع کنم ؟

دادخواست نفقه معوقه و جاریه مطرح و بعد از دریافت حکم دادخواست طلاق به استناد عسر و حرج حضانت فرزند تا ٧ ساگی متعلق به مادر است و هیچ مرجع قانونی هم نمیتواند فرزند را از مادر بگیرد و بعد از ٧ سالگی هم حضانت فرزند با کسی است که صلاحیت داشته باشد.

آیا با وجود عدم تمکین همسر و اخذ مجوز از دادگاه برای ازدواج مجدد باز هم در صورت تحقق نیافتن رضایت همسر برای ازدواج مجدد ،حق طلاق باز با زن است؟ پس ماده ۱۶قانون حمایت از خانواده چه مواقعی کاربرد دارد؟ لطفا شماره آخرین رای وحدت رویه درمورد ازدواج مجدد را برایم بنویسید. آیا این شرط مطلق است یا منصرف؟ همسرم مدت ۴ماه است که فرزند شیرخواره خود و من را ترک کرده و در خانه پدری اش زندگی میکند. و علیرغم وساطت بزرگان به منزل بر نمی گردد. وی دانشجو است و احساس می کنم  دانشگاه و تحصیل باعث تجری وی شده است.هیچ ضرب و شتم و درگیری هم پیش نیامده. شاید نبودن مهر مادری در یک مادر بعید به نظر برسد اما واقعیت دارد. اکنون فرزندم را من و مادر پیرم نگهداری می کنیم. در شرایط عسر و حرج شدیدی به سر می برم. ساعت ۴ که از سر کار بر می گردم باید تا آخر شب و گاه  تا صبح فرزندم را نگهداری کنم. لازم به ذکر است که خواهر بزرگ همسرم هم پسر ۸ ماهه خود را رها کرده و از شوهرش جدا شده. همسرم گفته تمام حقوقاتم را بده از هم جدا می شویم. بچه هم مال تو. لطفا مرا راهنمایی کنید.

با سلام در هر صورت طبق شروط ضمن عقد در صورتیکه مرد همسر دیگری اختیار کند زن می تواند با مراجعه به دادگاه درخواست طلاق نماید . این شرط مطلق می باشد. شما باید دادخواست صدور حکم مبنی بر تمکین را در دادگاه اقامه نمایید ( بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای وی بفرستید ) موفق باشید.

 

مشاوره حقوقی فوری
با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود