وکیل-سرقت-در-تهران

وکیل سرقت در تهران+مشاوره تلفنی با بهترین وکیل

سلام همشهریان عزیز تهرانی، امیرحسین جواهری هستم از سامانه حقوقی وکیل نوین در این مقاله قصد دارم تا در مورد جرم کیفری سرقت بحث کنم که اساسا این جرم چیست و به چه عملی اطلاق میشود،انواع آن کدام است و روش شکایت از این جرم در دادسرا و دادگاه به چه صورت است و در آخر نقش وکیل پرونده های سرقت در شهر تهران چه کمکی در اثربخش شدن پرونده دارد با ما همراه باشید تا هم این مقاله، شما را نسبت به ماهیت قانونی این جرم کیفری آشنا کند و هم بتوانیم برای حل مشکل شما بهترین وکیل را معرفی نمائیم.

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل سرقت در تهران

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

عمل سرقت چه نوع عملی است؟

سرقت یا دزدی در اصطلاح عامیانه همان قاپیدن و ربودن اموال دیگران است که از قدیم الایام در تمام تمدن های بشری مجازات برای اینکار تعیین شده و حتی دین اسلام هم برای این فعل حد و حدوداتی قائل شده است و تخحصی تر اگر بخواهیم مطابق با قانون تعریفش کنیم به معنای ربودن مال متعلق به غیر بدون رضایت اوست این جرم در کنار کلاهبرداری و خیانت در امانت جزء جرایم علیه اموال دیگران هستند که البته با هم تفاوت هایی در شکل و عمل جرم دارند که آنها را از هم متمایز میکند در ادامه با ما همراه باشید تا یه مقدار این جرم را چکش بزنیم و اونو بازش کنیم که چطوری این جرم شکل میگیرد. با کمک وکیل سرقت در تهران به شناسایی دقیق جرم مورد نظر دست پیدا کنید.

برای راهنمایی بیشتر و مشاوره حقوقی در شهر تهران می تونی اینجا کلیک کنی تا وکیل نوین بهترین راهنمایی رو بهت بکنه.

نکته و توصیه مهم :

قبل از هر چیزی باید خدمتتون عرض کنم که مسائل کیفری احتیاج به شناخت جرایم دارد و سرقت هم موضوع تخصصی است که باید آن ها را از جرایم دیگر مالی متمایز کرد و بعد شکایت خودتون رو مطرح کنید در غیر این صورت اگر شما با نا آگاهی کسی را متهم به سرقت کنید ولی در واقع و طبق قانون عمل سرقت متوجه شخص نباشد و عنوان اتهامی دیگری داشته باشد علاوه بر طولانی شدن روند رسیدگی شما ممکن است اگر دلایل ناکافی برای اتهام باشد طرف مقابل هم شکایت اعاده حیثیت خود را مطرح نماید پس توصیه اکیدی دارم که برای ورود به این وادی با یک وکیل سرقت در تهران مشاوره داشته باشید تا بهتر پرونده شما دنبال شود. پس با یک فرد متخصص در این زمینه مشاوره داشته باشید.

برای مشاوره رایگان و آشنایی بیشتر با وکیل پایتخت اینجا کلیک کنید.

سرقت مطابق قانون چگونه شکل میگیرد ؟

برای آن که جرمی تحقق پیدا کند سه رکن باید داشته باشد که به بررسی این سه رکن میپردازیم. وکیل سرقت در تهران با دقت در این ارکان به شناسایی نوع جرم سرقت و شکل گیری آن میپردازد.

1-رکن مادی :

برای آن که سرقتی شکل بگیرد باید رفتار یا عمل طبق قانون جرم باشد در سرقت همانطور که عرض کردم ربایش مال دیگری رکن مادی جرم است و بنابرین دزدی بر اموال منقول(قابل حمل و نقل) درست است نه اموال غیر منقول چون عمل ربایش بر چیزی صدق پیدا میکند که بشود از محلی به محل دیگر انتقالش داد مثل آن فردی که میرود به خانه شخصی دیگر،و طلا و جواهرات او را میرباید در اینجا باید به راحتی گفت دزدی اتفاق افتاده چون مال از با ربایش سارق از محلی به محل دیگر از سلطه مالک آن خارج شده ولی بر اموال غیر منقول مثل زمین و آپارتمان که  از چنگ کسی در آوردند را نمیشود شکایت سرقت مطرح کرد.

2-رکن روانی: 

این مورد اشاره به قصد و نیت مرتکب دارد و مرتکب برای این که بشود علیه او شکایت سرقت مطرح کرد باید آگاهانه به طوری اینکه بداند مال دیگری را بر میدارد(سوءنیت عام )و قصد نتیجه و محروم کردن دائمی از مال (سوءنیت خاص ) را داشته باشد.

به عنوان مثال اگر کسی مال دیگری را به گمان اینکه مال خود است برداشته علیه او نمیشود شکایت سرقت مطرح کرد چون اساسا آگاهی به موضوع نداشته است.

و در مثال دیگر برای قصد نتیجه و محروم کردن دائمی از مال این است که اگر کسی کتاب دیگری را برای شب امتحان بردارد و فردا آن را بدون اطلاع مالک آن سرجاش بگذارد چون هدف محروم کردن دائمی مال را نداشته سارق به حساب نمی آید.و نمیشود به عنوان سرقت شکایت کرد.

3-رکن قانونی:

باید هر جرمی که مطرح میشود باید استناد قانونی آن در قانون وجود داشته باشد و بر اساس آن شکایت تنظیم کرد ماده قانونی که میتوانیم به سرقت استناد کنیم ماده 267 قانون مجازات اسلامی است البته چون سرقت به انواع متعددی تقسیم میشود که در ادامه بهش میپردازم باید بر اساس نوع سرقت عنوان قانونی آن را در قانون پیدا کرد و این عمل را کسی غیر از وکیل سرقت در تهران نمیتواند به خوبی انجام دهد که با شناختن و درک موضوع  و نوع سرقت شکایت متناسب با آن مطرح میکند.

انواع سرقت هایی که قانون بهش اشاره داشته کدامند؟

ما دو عنوان کلی سرقت داریم یکی سرقت حدی و دیگری سرقت تعزیری که وکیل سرقت در تهران با دقت تمام میتواند آن را تشخیص دهد.

الف-سرقت حدی:

سرقتی است که شرع اسلام کیفیت مجازات آن را در کتاب قرآن مشخص کرده و مجازات آن قطع دست را برای این نوع سرقت قرار داده و شرایط شکل گیری آن   تابع شرایط ماده 268 قانون مجازات اسلامی است که برخی از این شرایطی که در این ماده آمده از این قبیل است که سارق باید قصد مخفیانه ربودن مال را داشته باشد ، مال در حرز (یا همان جای امن) نگه داشته شود ، سارق حرز را هتک یا نابود کند ، و میزان مال سرقت شده به حد معینی از نظر ارزشی رسیده باشد که معادل همان چهار نخود طلا میباشد. البته شرایط دیگری هم لازم دارد که باید همراه مواردی که گفتیم جمع باشد و لینکشو دادم میتونید به مقاله ( سرقت حدی و آیا در ایران دست دزد قطع میشود؟) مراجعه نمائید.

ب- سرقت تعزیری:

این نوع سرقت سرقتی است که با پیشرفت تمدن و و تکنولوژی سرقت ها انواع مختلفی را به خود گرفته و قانون گذار های حکومتی در مجلس جمهوری اسلامی آن هارا جرم انگاری میکنند و برای آن مجازات کیفری غیر حدی تعیین میکنند و انواع مختلفی را دارد که به برخی از آن ها اشاره میکنیم و در آخربا نمونه شکایتی که وکیل سرقت در تهران مطرح میکند آشنا میشویم.

وکیل-سرقت-در-شهر-تهران

1-راهزنی:

یعنی کسی که در راه های عمومی اموال مردم را برباید راهزن است و بر اساس قانون جزای ایران هر شخصی در راه‌ها و شوارع و مسیر ها عمومی به نحوی از انحا مرتکب راهزنی شود، مجازات میشود و باید به ۳ تا ۱۵ سال حبس و شلاق تعزیری (33 تا 74 ضربه) محکوم شود.

2- جیب بری:

ربایش اموال دیگران با دست بردن به جیب مردم و یا قاپیدن کیف و ساک دیگران مشمول ماده 657 قانون مجازات اسلامی در بخش تعزیرات است که مجازات آنان یک تا پنج سال حبس با شلاق تعزیری است.

3- سرقت رایانه ای:

این نوع سرقت بیشتر از طریق خود پرداز های بانکی است که دیگری به صورت غیر قانونی و بدون اجازه و غیر مجاز به رمز اول یا دوم و داده های کارت عابر بانک دیگری دست پیدا میکند و حساب او را به نفع خود خالی میکند

در ماده 12 قانون جرایم رایانه‌ای عنوان نموده است که هرکس که به طور غیرمجاز داده‌های متعلق به دیگری را برباید، به طوری که خود داده‌ها در اختیار صاحب و مالک  آن باشد، به جزای نقدی از یک میلیون (1.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال و در غیر این صورت به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

4- سرقت مقرون به آزار و اذیت :

در این نوع سرقت علاوه بر اینکه مال قربانی ربوده میشود و با مقاومت قربانی بر عدم تحویل مالش علیه تمامیت جسمانی زیان دیده ، سارق و یا همکاران او صدمه وارد مینمایند و یا اینکه سارق یا سارقین دارای سلاح گرم و سرد باشند(به عنوان عنصر مادی) و کسانی که در این سرقت دست داشته اند چه خود صدمه وارد کرده و یا چه همکارانشان برابر با این نوع سرقت تعزیری مجازات میشوند منتها کسی که ضرب و جرحی به دیگری وارد کرده علاوه بر مجازات این جرم باید طبق قوانین قصاص و دیه با او برخورد شود. مجازات این سرقت بین سه تا ده سال حبس و شلاق تعزیری است.

5- سرقت منابع آب و برق و گاز:

برابر با قانون هر شخصی بدون پرداخت کردن حق امتیازات آب و فاضلاب و برق و گاز و تلفن اقدام به استفاده غیر قانونی از آب و برق و تلفن و گاز و شبکه فاضلاب کند اضافه بر جبران زیان وارد کرده به پرداخت جزای نقدی از 1 تا 2 برابر زیان  انجام گرفته محکوم میشود.

6-سرقت تشدید یافته:

سرقت که مجموع شرایط زیر را داشته باشد از 5 تا بیست و پنج سال حبس دارد:

-سرقت در شب اتفاق افتاده باشد

-یک یا چند نفر از سارقین مسلح باشند

سارقین بیش از یک نفر باشند.

روش شکایت و نمونه شکایت جرم سرقت در تهران:

اگر پرونده خود را به وکیل سرقت در تهران بسپارید او با تنظیم شکایت درست در دادسرا و اگر خدای نکرده به جرم سرقت متهم شدید با لایحه درست و حسابی  پرونده را جوری  پیش میبرد که هم روند آن سریع تر شود و هم نتیجه لازم را برای شما فراهم کند.

وکیل سرقت در تهران با طرح شکایت در دادسرا و تشخیص نوع جرم و پیدا کردن مستند قانونی آن با پیدایش ارکان تشکیل دهنده جرم و بررسی و جمع کردن ادله وقوع جرم در دادگاه صالح موضوع برای جرم سرقت طرف مقابل در دادسرا را محرز میکند و از دادسرا قرار جلب به دادرسی برای رفتن به صدور حکم در دادگاه را فراهم میکند و به عنوان تضمین حضور متهم درخواست تامین زیان مالی از محل اموال او یا با بازداشت موقت را مینماید.

نمونه شکایت جرم سرقت در تهران:

نام شاکی و محل اقامت یا وکیل سرقت در تهران :…..

نام مشتکی عنه و نشانی او:…..

موضوع اتهام:…سرقت

ادله وقوع جرم:…..

شرح حال ماجرا:..

ریاست محترم دادسرا عمومی و انقلاب شهرستان تهران:

سلام علیکم
موکل اینجانب …. صاحب فروشگاه لوازم خانگی در شرق تهران…. هست و شب گذشته تعدادی جوان بدون نقاببند وارد مغازه شدند و اموال داخل فروشگاه را با توسل یه سلاح سرد و اقدام به تهدید و زور از  فروشگاه خارج کردند و با توجه به اینکه فروشگاه مجهز به دوربین مدار بسته بوده و چهره یکی از سارقین در دوربین مشخص است پس از پیگیری که موکل بر قضیه داشته موفق به شناسایی یکی از عناصر جرم شده است  هویت و آدرس و نشانی منزل او را با همراهی پلیس پیدا کرده حال با توجه به دلایل و مدارکی که موجود است این اطمینان حاصل شده است که ایشان همان سارق لوازم فروشگاه موکل بنده است

حال از دادسرا محترم تقاضا تعقیب و مجازات جرم سرقت تعزیری مقرون به آزار مستند به ماده 652 قانون مجازات اسلامی و توقیف اموال و بازذاشت موقت و جبران ضرر و زیان موکل مورد استدعاست.

نویسنده:کارشناس حقوق سید امیرحسین جواهری

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل سرقت در تهران

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاه(2)

    • محبوبه

    • 3 سال قبل

    از توضیحات کاربردی و به درد بخور شما سپاسگذارم

      • کارشناس حقوقی ماریا رضایی

      • 3 سال قبل

      خواهش میکنم ممنون از انتخاب شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی فوری
با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود