معرفی-بهترین-وکیل-کیفری-درچالوس

فهرست مطالب مقاله

معرفی بهترین وکیل کیفری درچالوس

وکیل کیفری وکیلی است که به پرونده های کیفری رسیدگی میکند پرونده هایی کیفری پرونده هایی است که در آن به کارها و افعالی که طبق قوانین مجازات برای آن ها پیش بینی کرده است را شامل میشود که مهم ترین آنها که نیاز به وکیل در آن ضروری است و حتی دادگاه بدون حضور وکیل تشکیل نمیشود عبارت است از پرونده های کیفری قتل،جرایم با مجازات درجه سه به بالاتر،جرایم با مجازات حبس ابد و جرایم سیاسی و مطبوعاتی و جرایم که مجازات آنها بر اثر جنایت عمدی نصف دیه کامل به بالاست بدون حضور وکیل تشکیل نمیشود و در پرونده های کیفری دیگر تعیین وکیل الزامی نیست اما به دلیل تخصصی بودن موضوعات کیفری و تشخیص نوع جرم عمل لازم است که از اطلاعات یک وکیل خوب متخصص کیفری در چالوس استفاده نمائید.

مشاوره حضوری  و یا مشاوره تلفنی با وکیل کیفری در چالوس

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

-وکیل کیفری جنایت و قتل:

جنایت به اعمالی گفته میشود که علیه تمامیت جسمانی شخص صورت میگیرد و سه نوع دارد عمد،شبه عمد،خطای محض که مجازات آنها با یکدیگر فرق میکند

برای اینکه ما کسی را قاتل یا جنایتکار قلمداد کنیم باید فعل کشته شدن یا مجروح شدن تحقق پیدا کند به این معنا که کسی قاتل است که قربانی جرم در اثر ضربه یا فعل او کشته شود و کسی جنایتکار در اعضا است که قربانی جرم در اثر ضربه یا عمل او مجروح شود و برای همین است گفته میشود که جرم جنایت جرمی است مقید به نتیجه.

جنایت عمدی آن است که در ماده 290 قانون مجازات اسلامی بیان شده است و آن را به طور مختصر و قابل فهم توضیح خواهیم داد به این معناست که:

1-شخص قصد نیت فعل مجرمانه را دارد و فعلی را انجام میدهد که حال نوعا موجب جنایت است مثل شلیک کردن به ناحیه سر قربانی که باعث جنایت قتل میشود و یا ضربه با ساتور به انگشت شخص که نوعا منجر به قطع عضو انگشت میشود یا اینکه نوعا موجب جنایت نباشد مثل سیلی زدن به صورت که نوعا منجر به قتل نمیشود اما در عمل قتل اتفاق بیفتد و اگر با قصد و نیت، جنایت مورد نظر اتفاق بیافتد جنایت عمدی است.

2-در حالت دوم شخص قصد جنایت ندارد اما فعلی که انجام میدهد نوعا موجب جنایت (اعم از قتل یا مجروح کردن اعضا بدن) است مثل شلیک کردن با اسلحه به طرف شخص قربانی جرم که نوعا احتمال بسیار قوی برای مرگ میشود ولو اینکه شخص هم قصد کشتن نداشته باشد که در این صورت عمل شخص عمدی است

3-در حالت سوم شخص نه قصد جنایت دارد نه اینکه کارش نوعا موجب جنایت است اما به سبب ضعف قربانی جرم از نظر جسمی مثل شخص پیر و بیمار و کودک و… رفتار شخص نسبت به آن شخص نوعا موجب جنایت میشود و شخص مجرم نسبت به ضعف شخص کاملا اگاه است مثل آنکه میداند شخص شنا کردن بلد نیست اما او را در استخر عمیق پرتاپ میکند که در این صورت قتل عمدی است به شرطی ثابت شود که او میدانسته که فرد شنا کردن بلد نباشد.

-جنایت در کدام مورد شبه عمدی است؟

1-ممکن است که شخص مجرم عملی روی شخص انجام دهد که نه قصد جنایت مورد نظر را دارد و نه عملش نوعا موجب جنایت مورد نظر میشود و شخص قربانی جرم هم ضعف ندارد یا اینکه ضعف دارد اما مرتکب نمیداند که او ضعف دارد که در این صورت جنایت شبه عمدی است مثل اینکه معلمی جهت ادب کردن شاگردی در کلاس به او سیلی وارد میکند و اتفاقا به مرگ شاگرد می انجامد رفتار معلم جرم است اما قتلی که در اینجا اتفاق میافتد قتل عمد نیست

2-ممکن است که شخص مرتکب نسبت به موضوع جهل داشته باشد مانند آنکه تیری را رها میکند بدون آنکه بداند مورد هدف انسان است و گمان کند که هدفش شی یا حیوان است و اگر بعد متوجه شود که او انسانی را کشته جنایت عمدی نیست بلکه شبه عمدی است.

3-مورد دیگر قتل شبه عمد تقصیر و کوتاهی مرتکب در انجام عمل است ممکن است پزشکی که بیمار را جراحی میکند بدون ضد عفونی کردن وسایل خود اقدام به جراحی کند یا غریق نجاتی که سر پست خود بخوابد و در این حین کسی غرق شود یا رانندگی با سرعت زیاد و خلاف مقررات که به دیگری اصابت کند اینه همگی تقصیر هستند و جنایتی که اتفاق می افتد شبه عمد است.

-جنایت خطای محض در چه صورت است؟

1-جنایتی که در خواب اتفاق بیفتد مثل آنکه شخص در خواب غلط زده و روی کسی دیگر بیفتد و باعث مرگ طرف شود

2-جنایت توسط مجنون یا بچه ای که هنوز خوب یا بد را تشخیص نمیدهد.

3-جنایتی که فرد نه قصد جنایت دارد نه قصد این را داشته باشد که عملی روی شخص معین انجام دهد.

-مجازات جنایت های عمد،شبه عمد و خطای محض چیست؟ 

مجازات جنایت عمدی در صورت وجود شرایط عمومی و اختصاصی در صورت مطالبه قربانی جرم و اولیا دم قصاص است و در صورت گذشت از قصاص دیه مقرر در قانون پرداخت میشود و در صورت گذشت شاکی از قصاص به عنوان جنبه عمومی جرم به تشخیص قاضی به حبس سه تا ده سال براساس میزان خطرناک بودن مرتکب و شدید بودن عمل تعیین میشود.

مجازات جنایت شبه عمدی پرداخت دیه به شاکی از طرف مرتکب و به عنوان جنبه عمومی جرم به حبس یک تا سه سال

مجازات جنایت خطای محض هم پرداخت دیه از طرف عاقله که منظور از عاقله همان خویشاوندان نسبی مرد به ترتیب طبقات ارث

معرفی بهترین وکیل کیفری در چالوس

-وکیل کیفری سرقت:

یکی دیگر از موضوعات دیگر کیفری سرقت است که علیه مال و اموال دیگران که با انجام عمل ربودن و بردن مال دیگری بدون رضایت و به دو نوع اصلی تقسیم میشوند سرقت حدی و سرقت تعزیری.

1-سرقت حدی:

سرقت حدی به سرقتی گفته میشود که نوع آن،کیفیت،مجازات آن در شرع بیان شده و مجازات آن در صورت 14 شرط در ماده 268 قانون مجازات اسلامی قطع چهار انگشت دست در مرتبه اول،در مرتبه دوم قطع پای چپ از پائین برآمدگی،در مرتبه سوم حبس ابد و در مرتبه چهارم اعدام است در ایران هم با استناد به آیات قرآن قانون مجازات اسلامی ما مجازات سارق را در شرایطی که ماده 268 بیان داشته است این حد شرعی اجرا میشود آن برخلاف خیلی هایی که اعتقاد دارند حد قطع ید در ایران اجرا نمیشود و فقط در عربستان این مجازات اجرا میشود.

2-سرقت تعزیری:

سرقتی که جامع شرایط حد نباشد سرقت تعزیری است و کیفیت و مجازات آن را قانون گذار حکومتی تعیین میکند سرقت تعزیری انواع مختلفی دارد و که هرکدام مجازات های مختلفی دارد

 

-در چه صورتی سرقت محقق میشود:

سرقت برای تحقق و شکل گرفتن نیاز به دو عنصر دارد:

1-عنصر مادی:

عنصر مادی جرم سرقت که شامل فعل انجام گرفته است به این معناست که شخصی مال دیگری را بدون رضایت او برباید حال این ربودن ممکن است به صورت مخفیانه باشد یا به صورت زور و عدوان

2-عنصر روانی: 

عنصر روانی بدین معناست که شخص نیت و قصد مجرمانه دارد و به عبارت دیگر به این نیت مال دیگری را میرباید که او را از مال خود به نحو دائمی محروم میکند و قصدش در ابتدا همین باشد که خود این عنصر شامل دو نوع سوء نیت میشود سوء نیت عام که شامل عامدانه و آگاه بودن به این که مال دیگری را بر میدارد و سوء نیت خاص که شامل قصد محروم کردن دائمی مالک از مال خود و تصاحب کردن آن است.

-وکیل کیفری کلاهبرداری:

کلاهبرداری جرمی است که علیه اموال صورت میگیرد اما برخلاف سرقت در کلاهبرداری شخص مرتکب جرم با نیرنگ و حقه بازی شخص قربانی جرم را فریب میدهد به طوری که شخص  قربانی جرم مال خود را با رضایت به شخص مرتکب میدهد.

معرفی-بهترین-وکیل-کیفری-درچالوس

-در چه صورتی جرم کلاهبرداری محقق میشود؟

جرم کلاهبرداری با وجود دو عنصر شکل میگیرد همه جرایم برای شکل گرفتن نیازمند وجود این دو عنصر است که در کلاهبرداری به این صورت است؟

1-عنصر مادی: 

عنصر مادی در جرم کلاهبرداری عمل متوسل شدن به انجام کارهای متقلبانه و فریب دادن طرف مقابل و به دست آوردن مال اوست مانند آنکه شخصی با یک وکالت نامه جعلی ابزار فریب مردم است مال دیگری را به شخص دیگر بفروشد و این شخص که وکیل متقلب و دروغین معامله محسوب میشود نسبت به خریدار جرم کلاهبرداری مرتکب شده است.

2-عنصر روانی:

عنصر روانی جرم کلاهبرداری عبارت است از سوء نیت عام که عمد در فعل مجرمانه و آگاهی نسبت به اینکه مال دیگری است و سوء نیت خاص که همان قصد نتیجه عمل کردن و ورود ضرر به دیگری است

-مجازات جرم کلاهبرداری چیست؟

مجازات جرم کلاهبرداری ساده بر اساس قانون مجازات مرتکبین ارتشا اختلاس و کلاهبرداری در ماده 1 این قانون حبس یک تا هفت سال بر اساس شدت عمل است اما مجازات کلاهبرداری مشدد( کلاهبرداری است که مامور دولت انجام دهد یا اینکه فردی خود را مامور دولت جا میزند)که در این صورت مجازات آن دو تا ده سال حبس است.

-وکیل کیفری مواد مخدر:

قانون مبارزه با مواد مخدر،مواد مخدر را بر حسب شدت مخرب بودن آن به دو دسته تقسیم میکنند:

بر اساس این طبقه بندی مجازات مجرمان مواد مخدر در نوع و اندازه حمل و نگهداری مواد مخدر متفاوت است.

1-بر اساس ماده 4 این قانون موادی از قبیل بنگ،چرس،گراس،تریاک،شیره،سوخته تفاله تریاک

2-براساس ماده 8 اين قانون موادي از قبيل هرويين ،مرفين ،كوكايين ،ال.اس.دي ،جي.اچ.بي ،آمفتامين،شيشه .

مجازات افرادی که مرتکب قاچاق مواد مخدر دسته اول میشوند چیست؟

قانون گذار در این دسته از مواد مخدر بین (ساخت و تولید و توزیع و فروش و صدور از کشور خارجی) و بین (خرید،حمل،نگهداری آن)تفاوت در مجازات آن ها قائل شده است.

هرکس بنگ، چرس، تریاک، شیره، سوخته و یا تفاله تریاک را به هر نحوی به کشور وارد و یا به هر طریقی صادر و ارسال نماید یا مبادرت بهتولید، ساخت، توزیع یا فروش کند یا در معرض فروش قرار دهد با رعایت تناسب و با توجه به مقدار موادمذکور به مجازاتهای زیر محکوم می‌شود:

1- تا پنجاه گرم، تا چهارمیلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق.
2- بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، از چهارمیلیون تا پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و در صورتی که دادگاه لازم ‌بداند تا سه سال حبس.
3- بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، از پنجاه میلیون ریال تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و سه تا پانزده سال‌حبس.
4- بیش از پنج کیلوگرم، اعدام و مصادره اموال به استثناء هزینه تأمین زندگی متعارف برای خانواده محکوم.

نکته:

اما اشخاصی که زیر بیست کیلو گرم این مواد را که در معرض فروش قرار داده اما موفق به فروش آن نشوند و برای بار اول مرتکب آن میشوند دادگاه حکم به حبس ابد و هفتاد و چهار ضربه شلاق و مصادره اموال ناشی از همان جرم محکوم میشود اما بالای بیست کیلو گرم این مواد در هر صورت اعدام است.

اما هرگاه در این دسته از مواد مخدر(تریاک،شیره،بنگ و…) فرد اعمالی از قبیل خرید،نگهداری،مخفی و یا حمل کند به این ترتیب مجازات میشود:

1- تا پنجاه گرم، تا سه میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق.
2- بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، پنج تا پانزده میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا هفتاد و چهارضربه شلاق.
3- بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و چهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس.
4- بیش از پنج کیلوگرم یا بیست کیلوگرم، شصت تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس و در‌صورت تکرار برای باردوم علاوه بر مجازاتهای مذکور، به جای جریمه مصادره اموال به استثناء هزینه تأمین زندگی متعارف برای خانواده محکوم، و‌برای بار سوم اعدام و مصادره اموال به استثناء هزینه تأمین زندگی متعارف برای خانواده محکوم.
5- بیش از بیست کیلوگرم تا یکصد کیلوگرم، علاوه بر مجازات مقرر در بند 4 به ازاء هر کیلوگرم دو میلیون ریال به مجازات جزای نقدی مرتکب اضافه ‌می‌گردد و در صورت تکرار اعدام و مصادره اموال به استثناء هزینه زندگی متعارف برای خانواده محکوم.
6- بیش از یکصد کیلوگرم، علاوه بر مجازات جریمه نقدی و شلاق مقرر در بندهای 4 و 5 حبس ابد و در صورت تکرار اعدام و مصادره اموال به‌استثناء هزینه تأمین زندگی.

مجازات افرادی که مرتکب قاچاق دسته دوم مواد مخدر میشوند چیست؟

در قاچاق دسته دوم مواد مخدر (کوکایین،شیشه،هرویین و..)قانون تفاوتی بین توزیع و ساخت تولید و فروش و حمل و نگهداری و خرید آن قائل نشده و شدت آن را برحسب میزان آن تقسیم کرده است.

1- تا پنج سانتی گرم، از پانصد هزار ریال تا یک میلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا پنجاه ضربه شلاق.
2- بیش از پنج سانتی گرم تا یک گرم، از دو میلیون تا شش میلیون ریال جریمه نقدی و سی تا هفتاد ضربه شلاق.
3- بیش از یک گرم تا چهار گرم، از هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دو تا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق.
4- بیش از چهارگرم تا پانزده گرم، از بیست میلیون تا چهل میلیون ریال جریمه نقدی و پنج تا هشت سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق.
5- بیش از پانزده گرم تا سی گرم، از چهل میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق

-وکیل کیفری آدم ربایی:

آدم ربایی یکی از جرایمی است که علیه آزادی اشخاص صورت میگیرد و ماده قانونی آن در بخش تعزیرات جرم انگاری شده است.

عنصر قانونی این جرم نیز ماده ۶۲۱ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی است که بر اساس این ماده، هرکس به قصد مطالبه وجه یا مال یا به قصد انتقام یا به هر منظور دیگر به عنف یا تهدید یا حیله یا به هر نحو دیگر شخصا یا توسط دیگری شخصی را برباید یا مخفی کند، به حبس از ۵ تا ۱۵ سال محکوم خواهد شد. در صورتی که سن مجنی‌علیه کمتر از ۱۵ سال تمام باشد یا ربودن توسط وسایل نقلیه انجام پذیرد یا به مجنی‌علیه آسیب جسمی یا حیثیتی وارد شود، مرتکب به حداکثر مجازات تعیین‌شده محکوم خواهد شد و در صورت ارتکاب جرایم دیگر به مجازات آن جرم نیز محکوم می‌شود.

 

-در چه زمانی جرم آدم ربایی شکل میگیرد؟

آدم ربایی نیازمند شکل گیری دو عنصر است :

1-عنصر مادی:

به معنای آنست که شخص مرتکب جرم موضوع جرم که همان انسان است را برباید یا در جایی مخفی کند بدون آنکه شخص قربانی جرم رضایت نداشته و با زور و عدوان یا در خواب و بیهوشی او را از جایی به جای دیگر منتقل کند مانند آنکه شخص سوار بر تاکسی میشود و راننده تاکسی از وسط راه درب های ماشین را قفل کرده و تغییر مسیر داده و او را به جایی دور افتاده ببرد و محبوس کند که در این صورت جرم آدم ربایی محقق شده است. و دیگر اینکه جرم آدم ربایی جرمی است که مقید به نتیجه است و باید به نتیجه عدم آزادی یک انسان بینجامد.

2-عنصر روانی:

عنصر روانی جرم آدم ربایی سوء نیت عام است به این معنا که شخص در حالت عادی به دور از مستی و بی ارادگی انسانی زنده را بدون رضایت او به جای دیگر منتقل کند و نسبت به رفتار خود کاملا آگاه است و در این جرم اینکه شخص در این عمل چه قصد دارد مطابق ماده اهمیت ندارد این قصد یا به دلیل تقاضا وجه که نمونه آن گروگان گیری است یا میتواند به دلیل انتقام یا هر دلیل شخصی دیگر باشد و هدف آن است که شخص قصد سلب آزادی شخص دیگر کند.

 

مشاوره حضوری  و یا مشاوره تلفنی با وکیل کیفری در چالوس

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی فوری
با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود