فهرست مطالب مقاله

معرفی بهترین وکیل در بروجن + مشاوره تلفنی

و باید به عرض رساند که وکلاء بسیار زیادی در شهر بروجن حضور دارند که سامانه وکیل نوین آن هایی که در موضوعات کارکشته تر و با تجربه تر هستند برای پرونده های حقوقی شما انتخاب میکند تا به تناسب هر جرم و موضوع حقوقی مورد نظر وکیل متخصص در آن موضوع را معرفی میکند.

و همجنین شما میتوانید با تماس تلفنی به دفتر مرکزی برای ارائه مشاوره تلفنی و مطلع و آگاه شده از موضوعات حقوقی از مشاور متخصص و معرفی وکیل در شهر بروجن استفاده نمائید.

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیلمتخصص در بروجن

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

استفاده از وکیل چه مزایایی دارد؟

1- مطابق اصول قانونی تعهد وکیل به انجام امور وکالت تعهد به وسیله است نه تعهد به نتیجه یعنی شخص وکیل این تضمین را صد در صد نباید به موکل خود بدهد که در پرونده پیروز میشود به این معنی است که شخص وکیل تعهد میکند تمام تلاش خود را در جهت استفاده از دانش و تجربه خود به کار ببندد تا در پرونده پیروز شود و حق را به حق دار با شناختن بهترین دلایل و قرائن و شواهد آماده ارائه به محاکم قضایی کند.

2-استفاده از وکیل شاید این تضمین را برای پیروزی قطعی در پرونده نداشته باشد اما به دلیل تخصصی و پیچیدگی بودن امر وکالت و دفاع در دادگاه به کسب نتیجه مطمئن تر و رضایت بخش تر در پرونده می انجامد.

3-یکی دیگر از مزایای استفاده از وکیل این است که نیازی به حضور غیر ضروری شخص موکل در دادگاه نیست و موکل میتواند با استفاده از وکیل متخصص میتواند از محیطی که فرد برای احقاق به حق خود علاقه ای به آن ندارد حضور پیدا نکند و این امر را به شخص وکیل متخصص محول کند.

ویژگی های یک وکیل خوب در شهر بروجن:

1-اولین ویژگی راز داری و امانت داری است به این معنا که تمامی اطلاعات شما همانند یک راز در سینه آن وکیل محفوظ می ماند .

2- وکیل به روز باشد به این منظور که تمامی اطلاعات و مطالب حقوقی را یاد داشته باشد و در حال مطالعه تمامی این اطلاعات حقوقی و قانونی باشد و از آخرین قوانین تصویب شده برای احقاق حقوق افراد مطلع باشد.

3-شیوه بیان خوبی داشته باشد و در جلسه دادگاه برخورد نادرستی با قاضی نداشته باشد و بتواند با آرامش صحبت کند.

4-موکل یا موکلان خود را در تمامی مراحل پرونده مطلع سازد و به موکل خود امید واهی ندهد که قطعا پیروز خواهند شد.

5-بتواند ارتباط موثری با موکلان خود برقرار کند.

6- دارای قدرت کلام گیرا باشد.

7-بهترین راه های ممکن برای پیشبردن پرونده را به موکل خود بیان کند.

8-وکیل همچنین باید دلسوز باشد به این معنی که پرونده موکل و موفقیت در آن ،موفقیت او باشد بنابرین وکیلی که این عقیده را داشته باشد بسیار پیگیر کار موکل خود است و تمام  سعی و تلاش خود را برای پیروزی در پرونده به کار میبندد و سرسری و سهل انگارانه به موضوع نگاه نمیکند.

شایع ترین پرونده های حقوقی یک وکیل متخصص در شهر بروجن:

پرونده های دعاوی حقوقی :

دعاوی حقوقی هستند که در رابطه با امور خصوصی و شخصی طرفین دعواست در جایی که وارد قلمرو کیفری نمیشود و برای شروع شدن این دعوا با تقدیم دادخواست مستقیما به دادگستری صورت میگیرد حسب مورد اگر پرونده در صلاحیت شوراهای حل اختلاف باشد (یکی از مراجع قضایی غیر دادگستری است که به دعاوی حقوقی کم اهمیت تر از جهت مالی رسیدگی میکند) به شوراها ارجاع می‌شود و گرنه به محاکم حقوقی ارجاع و مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

مدیر دفتر دادگاه پس از ثبت پرونده بایستی فوراٌ پرونده را جهت تعیین وقت رسیدگی به نظر دادگاه می رساند که پس از دستور تعیین وقت رسیدگی پرونده جهت ارسال ابلاغ اوراق قضایی به دفتر عودت داده می شود.

پس از انشاء رای حکم دادگاه به طرفین ابلاغ که از تاریخ ابلاغ به مدت ۲۰ روز است، می توانند در محاکم تجدیدنظر تقاضای تجدیدنظرخواهی نمایند.

چنانچه حکم دادگاه غیابی صادر شده باشد محکوم علیه غیابی می تواند درخواست واخواهی نماید.

به طور کلی مراحل رسیدگی به یک دعوای حقوقی به شرح ذیل است:

  1.  تقدیم دادخواست به دادگاه
  2. باطل نمودن تمبر و پرداخت هزینه دادرسی
  3. ثبت پرونده و ارجاع آن به شورا یا شعب حسب مورد
  4. ثبت پرونده در دفتر دادگاه و تعیین وقت رسیدگی
  5. جلسات دادرسی و حل و فصل اختلاف
  6. انشاء رای (حکم – قرار )
  7. واخواهی
  8. تجدیدنظرخواهی
  9. فرجام خواهی
  10. اجرای حکم

-انواع شایع دعاوی حقوقی :

دعاوی حقوقی قراردادی و خارج از قرارداد:

این دعاوی به اموری ربط پیدا میکند که در ضمن یک قرارداد تملیکی یا عهدی یکی از اشخاص در قرار داد از انجمن تعهد خود که میباست در قرار داد رعایت میکرده بر نیاید و یا در عملی در خارج از قرار داد به دلیل تقصیر یا تعدی و اتلاف مال سبب از بین رفتن مال شوند که ملزم به پرداخت خسارت شوند.

،دعاوی حقوقی مربوط به خانواده:

این دعاوی به دلیل شایع بودن و پیچیدگی های خاص در دادگاه جداگانه ای رسیدگی میشود که به موضوع تخصصی رسیدگی میکند مهم ترین دعاوی در دادگاه حقوقی خانواده دعوا طلاق از ناحیه زن و اثبات در عسر و حرج بودن و غیر قابل تحمل بودن زندگی ، دعوا مطالبه مهریه و مطالبه نفقه زوجه، اثبات تمکین،اثبات نکاح، الزام زوج به ثبت نکاح، موارد فسخ نکاح،امور مربوط به غایب مفقود اثر ، استرداد جهیزیه ،دعوا گرفتن اذن دادگاه برای ازدواج دختر در جایی که پدر بدون دلیل اذن نمیدهد و….  اموری که مربوط به دعاوی شخص خانوادگی است در این دادگاه رسیدگی میشود.

دعاوی حقوقی ملکی:

که مهترین این دعاوی دعوا الزام به تنظیم سند رسمی، دعوا مزاحمت و ممانعت از حق و دعوا تصرف عدوانی در مورد اموال غیر منقول ، دعوا خلع ید و دعاوی که مشکل ثبتی دارند.

 شایع ترین دعاوی کیفری با معرفی بهترین وکیل متخصص در بروجن

دعاوی کیفری

دعاوی کیفری در حقیقت شاخه ای از حقوق جزا هستند که شامل جرایم، مجازاتها و قوانین جزایی می باشند دعاوی کیفری به آن دسته از دعاوی گفته می شود که در ارتباط با جرم ، مجرم و مسئولیت کیفری است. منظور از جرم هر نوع رفتار اعم از فعل یا ترک فعلی است که در قوانین موضوعه جرم انگاری شده و برای آن مجازات تعیین شده باشد. منظور از مجرم هر شخصی (اعم از حقیقی و حقوقی) است که ارتکاب عمل مجرمانه به او نسبت داده شده و در محکمه صالح صحت این انتساب احراز شده باشد و در نهایت منظور از مسئولیت کیفری قابلیت انتساب عمل مجرمانه به متهم و به عبارت بهتر استحقاق مرتکب عمل مجرمانه به تحمل مجازات است.

جرائم در یک دسته بندی عمده به دو نوع قابل گذشت و غیرقابل گذشت تقسیم می شوند. جرائم قابل گذشت به جرائمی گفته می شود که قانونگذار به لحاظ رعایت مصالح اجتماعی یا خانوادگی جنبه خصوصی آنها را بر جنبه عمومی شان برتری داده است و تعقیب آنها موکول به شکایت شاکی است. حتی پس از اعلام شکایت نیز شاکی حق دارد از تعقیب متهم صرف نظر کند. بنابراین با اعلام گذشت او، تعقیب متهم متوقف خواهد شد. جرائمی قابل گذشت به شمار می روند. برعکس، در جرائم غیرقابل گذشت اعلام شکایت یا گذشت شاکی تأثیری در امر تعقیب ندارد و نماینده جامعه (دادستان) مکلف است به محض اطلاع، متهم را تحت تعقیب قرار دهد.

در دعاوی جزایی، طرفین دعوی می توانند وکیل یا وکلای مدافع خود را انتخاب و معرفی کنند. بیشتر پرونده های کیفری پس از تحقیقات مقدماتی در دادسرا به همراه کیفرخواست در دادگاه مطرح می شوند. از این رو وکیل هم در مرحله رسیدگی مقدماتی و هم دادرسی نقش دارد. در مرحله ی مقدماتی نیز متهم می تواند در دادسرا یک نفر وکیل همراه خود داشته باشد. در ذیل به برخی از جرائم اشاره می شود.

کلاهبرداری

جرم کلاهبرداری همانند بسیاری از جرائم در قانون کیفری ایران از جمله جرائم غیر قابل گذشت به شمار می آید و گذشت شاکی تاثیر چندانی بر مجازات نخواهد داشت. وفق تبصره ۱ ماده ۱ قانون تشدید مجازات مرتکبین اختلاس، ارتشاء و کلاهبرداری دادگاه نمی تواند مجازات حبس کلاهبردار را به کمتر از یک سال حبس تقلیل دهد. قانونگذار با قید این تبصره حدود اختیار دادرس را در خصوص تخفیف مجازات تعیین نموده است.

خیانت در امانت

قانونگذار تعریفی از بزه خیانت در امانت بعمل نیاورده، لیکن به نظر برخی از حقوقدانان خیانت در امانت رفتار مجرمانه و مخالف امانت است نسبت به مال منقول که به موجب عقدی از عقود امانت آور، سپرده به مجرم و یا درحکم آن باشد. به عبارت دیگر خیانت در امانت عبارت است از استعمال، تصاحب تلف یا مفقود نمودن توأم با سوء نیت مالی که از طرف مالک یا متصرف قانونی به کسی سپرده شده و بنابر استرداد یا به مصرف معین رسانیدن آن بوده است.

جعل

درایران، جعل یک سند، دردو شکل اساسی، بصورت «جعل مادی» و «جعل معنوی» تعریف می‌شود.جعل مادی به تغییر ظاهری یک سند با استفاده از روش‌های فیزیکی مانند برش یا تراش آن گفته می‌شود وجعل معنوی به تغییر مفاد یک سند اطلاق می‌گردد.

در قوانین ایران هر تغییری در اسناد جرم نیست بلکه تغییر با حیله و نیرنگ و باعث ضرر به دیگری جعل اسناد محسوب می‌شود. مواد ۵۲۳ تا ۵۴۲ قوانین مجازات اسلامی درایران مجازات‌هایی را برای جاعلین اسناد در نظر گرفته‌ است .این مجازات‌ها شامل مجازات‌های نقدی و زندان می‌شود و در مواردی از جمله جعل دستخط رهبر و دیگر مقامات ایران، جعل چک ویا اسناد ادارات حکومتی و یا مدارک تحصیلی، اعمال می‌شود.

مجارات جعل مدارک فارغ التحصیلی دانشگاه‌ها داخل یا خارج از ایران یا استفاده از این اسناد مجعول به استناد ماده ۵۲۷ قانون مجازات اسلامی حبس از یک سال تا ۳ سال می‌باشد.

موارد مذکور شماری از عناوین جرایم کیفری هستند که به طور معمول بیشتر در جامعه رخ می دهد. جرائم دیگری نیز در قانون مجازات اسلامی و قانون تعزیرات پیش بینی گردیده اند. در صورت ارتکاب هر یک از جرایم مذکور در آن قوانین و یا مورد جرم واقع شدن توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی، برای احقاق حق و بری شدن از عناوین مجرمانه، مراجعه به دادسرا و دادگاه های جزایی ضروری است. در این رابطه استفاده از تجارب وکلای مجرب، برای جلوگیری از تضییع حق و برقراری عدالت، مشاوره تخصصی با وکلای مجرب و کاردان بی گمان ضروری است.

سرقت

سرقت در کشور ما انواع مختلفی دارد که معمولا به سرقتهای حدی و تعزیری تقسیم می شود.

عنصر قانونی جرم سرقت که شامل چندین ماده قانونی است که ذکر خواهد شد:

الف ) مواد ۱۸۵ و ۱۹۷ تا ۲۰۳ قانون مجازات اسلامی که عنصر قانونی جرم سرقت حدی می‌باشد.

ب) مواد ۶۵۱ تا ۶۶۷ ق.م.ا و نیز مواد ۵۴۴، ۵۴۵، ۵۴۶، ۵۵۹، ۶۸۳ و ۶۸۴ ق.م.

ج) مواد ۸۸ تا ۹۲ قانون مجازات جرائم نیروهای مسلح مصوب ۱۳۸۲

د) ماده واحده لایحه قانون راجع به تشدید مجازات سارقین مسلح که وارد منزل یا مسکن اشخاص می‌شوند مصوب ۱۳۳۳

هـ) ماده واحده قانون مجازات

مجازات سرقت مسلحانه از بانکها و صرافی‌ها مصوب دی ماه ۱۳۳۸

ز) قانون تشدید مجازات رانندگان متخلف مصوب ۱۳۳۵. همه موارد فوق جز بند الف، عنصر قانونی جرم سرقت تعزیری می‌باشد.

عنصر مادی جرم سرقت را فعل مادی مثبت تشکیل داده که معادل قاپیدن، کش رفتن، برداشتن، گرفتن و مانند اینهاست. چهار رکن در عنصر مادی بزه سرقت وجود دارد.

رکن اول: ربودن رکن اصلی سرقت در حقوق ایران ربایش است که بدون تحقق آن عنصر مادی جرم سرقت به وقوع نخواهد پیوست. ربودن عملی متقلبانه بدون رضایت مالک است که لازمه‌‌اش نقل مکان دادن مالی از محلی به محل دیگر و نتیجه‌‌اش خارج نمودن مال از حیطه مالکانه صاحب مال باشد.

رکن دوم مال

موضوع سرقت باید مال باشد. مال به چیزی می‌گویند که دارای ارزش اقتصادی و منفعت عقلا باشد، مال قابل ربایش موضوع ربایش موضوع جرم سرقت است و تنها مال غیر منقول ذاتی را نمی‌توان به سرقت برد و گرنه آنچه در حقوق مدنی در حکم مال غیرمنقولند قابل سرقت هستند.

رکن سوم تعلق به غیر

برای تحقق جرم سرقت باید مال ربوده شده متعلق به غیر (یعنی در مالکیت دیگری) باشد بنابراین ربایش اموال بلاصاحب، که در مالکیت کسی قرار ندارند، سرقت محسوب نمی‌شود. برای شمول عنوان سرقت، شناخته شده بودن صاحب مال ضرورتی ندارد بلکه فقط لازم است که مال ربوده شده متعلق به شخص دیگری (اعم از حقیقی یا حقوقی) باشد.

رکن چهارم به طور پنهانی بودن

پنهانی بودن ربایش فقط مربوط به سرقت حدی است و در سرقت تعزیری این شرط به صورت «عدم رضایت» ظاهر می‌شود که این عدم رضایت غالباً به صورت عدم آگاهی و دور از چشم متصرف رخ می‌دهد اما عدم رضایت منحصر به مخفیانه بودن نیست. منظور از این قید آن نیست که مالباخته یا دیگران به هیچ وجه نباید شاهد ارتکاب سرقت بوده باشند، بلکه منظور از آن توسل سارق به پنهان کاری است. منظور از «ربودن پنهان» ربودنی است که با پنهان کردن و به طور مخفیانه انجام گیرد نه در منظور عموم، لیکن مشاهده اتفاقی صاحب مال یا سایرین، چنین ربایش را از حالت مخفیانه یا پنهانی بودن خارج نخواهدساخت.

سامانه وکیل نوین با معرفی بهترین وکیل متبحر در شهر بروجن در کلیه موضوعات حقوقی ،کیفری،خانواده ،ملکی که در آن به مشکل خوردید و برای حل مشکل نیاز به وکیل میبینید وکیل متخصص معرفی میکند.

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل متخصص در بروجن

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی فوری
با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود