مشاوره-حقوقی-وکیل-نوین-در-یزد

مشاوره حقوقی وکیل نوین در یزد

 

مشاوره حقوقی وکیل نوین در یزد با دارا بودن وکلای مختلف در سراسر کشور جهت معرفی مشاوره حقوقی با وکیل متخصص متناسب با نوع پرونده حقوقی شما در شهر یزد اقدامات قانونی انجام می‌دهد وتلاش بر این دارد شما در کمترین زمان و با صرف پایین ترین هزینه وکیل مورد نظر خود را با توجه به موضوع و نوع پرونده ( کیفری حقوقی خانواده ) انتخاب نمایید تا به نتیجه مطلوب خود برسید .

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل متخصص در یزد

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

مشاوره حقوقی وکیل نوین در یزد به پرسش های متعدد زیر پاسخ می دهد. شما هم میتوانید پرسش های خود را برای ما ارسال کنید.

مشاوره حقوقی وکیل نوین در یزد شامل نمونه هایی موارد زیر می شود:

موضوعات حقوقی : ملک -ثبت اسناد- مطالبه وجه- شهرداری-کمیسیون ماده 100- امور بانکی- چک و سفته- غایب مفقودالاثر-ارث وغیره …

در مورد احکامی که هم قابل تجدید نظر هستند و هم قابل فرجام خواهی آیا محکوم علیه می تواند همزمان هم تجدید نظر خواهی کند و هم فرجام خواهی ؟

نظریه ۵۵۴۸/۷ مورخ ۷/۷/۱۳۸۲ اداره کل حقوقی قوه قضائیه: با عنایت به ماده ۳۶۷ قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب ۲۱/۱/۱۳۷۹ ارای دادگاههای بدوی که به علت عدم تجدید نظر خواهی قطعی شده باشد منحصرا” در موارد مذکور در بند های (الف و ب) ماده ۳۶۷ قابل فرجام خواهی است.

بنابراین آرای دادگاههای بدوی که مورد تجدید نظر خواهی واقع شود مادام که قطعیت نیابد ،قابل فرجام خواهی نخواهد بود .به بیان دیگر،چنانچه خوانده بدوی از رای دادگاه نخستسین تجدید نظر خواهی کند ،مادام که مرحله تجدید نظر خواهی طی نشده و حکم مذبور قطعیت نیافته ، فرجام خواهی خواهان بدوی قابل پذیرش نیست.

آیا مقام تعقیب ومقام تحقیق با هم تفاوتی دارند؟

مقام تعقیب همان دادستان است و مقام تحقیق بازپرس می‌باشد که در آیین دادرسی کیفری این دو مقام، مستقل و جدا از یکدیگر هستند. فلسفه‌ای که برای لزوم تفکیک میان مقام تعقیب و مقام تحقیق بیان شده آن است که مقام تعقیب یا دادستان به نمایندگی از سوی دولت و جامعه متهم را تحت تعقیب قرار می‌دهد. بنابراین ممکن نیست که شخص بی‌طرفی باشد.

اما قاضی تحقیق باید با بی‌طرفی به جمع‌آوری و ارزیابی ادلّه بپردازد و دخالت مقام تعقیب در امر تحقیق موجب وارد شدن خدشه به استقلال قاضی تحقیق می‌‌شود.

چنانچه به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد مطالب فوق هستید اینجا کلیک کنید.

در صورتی که یکی از طرفین دعوا در مورد قضات دادسراها و دادگاههای مستقر در استان ها (غیر از تهران)به دادسرای انتظامی قضات شکایت کند و موضوع شکایت وی از مصادیق افترا و تهمت باشد ،رسیدگی به چنین موضوعی در صلاحیت تهران است یا شهرستان محل خدمت قاضی؟

بزه افترا و نشر اکاذیب زمانی محقق می شود که شکوائیه به دادسرای انتظامی واصل و مطرح گردد. براین اساس با توجه به این که محل استقرار دادسرای انتظامی قضات تهران است ،جرایم مذکور هم در تهران تحقق یافته و دادسرای عمومی تهران در این خصوص صالح به رسیدگی است.

مشاوره-حقوقی-وکیل-نوین-در-یزد
مشاوره حقوقی وکیل نوین در یزد

در صورتی که میان بازپرس و دادستان در مورد قرار منع پیگرد اختلاف حاصل شود ودر دادگاه عمومی حل اختلاف گردد و نظر بازپرس تأیید شود،آیا رسیدگی همان شعبه دادگاه به اعتراض شاکی به قرار منع پیگرد صحیح خواهد بود یا اینکه مورد از موارد رد دادرسی است؟

دیدگاه نخست:از آنجا که رسیدگی دادگاه به اختلاف دادستان و پازپرس رسیدگی ماهوی نمی باشد،بنابر این رسیدگی همان دادگاه به اعتراض شاکی خصوصی در مورد قرار منع تعقیب ،از موارد رد دارس نیست.دیدگاه دوم:اگر صدور قرار به لحاظ جرم نبودن عمل انتسابی باشد،از موارد رسیدگی ماهوی است.

منظور از دادگاه کیفری استان در امور کیفری چیست و چه جرائمی در این دادگاه ها رسیدگی می‌شود؟

دادگاه کیفری استان شعبه‌ای از دادگاه تجدیدنظر است که در جرائمی که مجازات قانونی آنها قصاص نفس،قصاص عضو، رجم، صلب، اعدام، حبس ابد، جرائم سیاسی و مطبوعاتی می‌باشد رسیدگی بدایتی (مرحله نخستین) می‌نماید.

چـنـانـچـه قـرار تـأمـیـن خواسته کیفری از دادسرای عمومی و انقلاب به استناد ماده۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری صادر شود و شخص ثالث به ‌عنوان معترض ثالث نسبتبه صدور قرار تأمین خواسته موصوف اعتراض نماید و مدعی شود خودرویی که در اجرای قرار تأمین خواسته توقیف است متعلق به وی می‌باشد، رسیدگی به اعتراض ثالث در صلاحیت چه مرجعی است؟

هرچند مقررات آیین دادرسی کیفری در مـورد اعتراض ثالث به قرار تأمین و توقیف خواسته ساکت است؛ اما از آنجا‌ که باید نسبت به مشکلات ناشی از اقدامات و تصمیم‌های قضایی تعیین تکلیف شود، به ‌نظر می‌رسد مرجع قضایی باید با استفاده از ملاک ردیف ۲ بند (ن) ماده ۳ قانون اصلاح قانون تشکیل دادگاه‌های عمومی و انقلاب به موضوع براساس فصل پنجم قانون اجـرای احـکام مدنی رسیدگی کرده و تعیین تکلیف نماید.

وکیل حقوقی کیست؟

وکیل حقوقی وکیلی است که از جانب موکل خود وکالت داشته باشد بر طبق قراردادی که فی مابین هم دارند و این اجازه را داشته باشد در مورد مسائل حقوقی پرونده موکل خود، در مراجع قضایی یا غیر قضایی اقدامات لازم رو انجام بدهد

دراین رابطه وکیل نسبت به حق و حقوقات موکلش درموضوع مطرح شده پرونده طبق حدود اختیاراتی که به او داده شده عمل می کند.

اقدامات انجام شده توسط وکیل در مورد پرونده حقوقی موکل، برطبق قانون تعریف شده مدنی در کشور متوجه خواهد بود.

وکیل نوین؛ سایت معرفی وکیل تخصصی در کشور

وکیل نوین با گروه وکلا در کشور با تخصصی کردن پرونده‌ها گام مهمی در جهت موفقیت در دادگاه‌ها برداشته است.

چنانچه به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد مطالب فوق هستید اینجا کلیک کنید.

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل متخصص در یزد

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی فوری
با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود